Pentru ca…

…vinerea trecuta anuntam un concurs despre ce ar trebui schimbat la acest Friday Special, concurs care s-a dovedit o idee proasta, pentru ca nu am primit niciun raspuns, continuam si azi Friday Specialul asa cum este el, iar vinerea viitoare ii aducem o noutate.

Asadar, intr-o zi cu sanse de ploaie si cu nori in Bucuresti, zic ca vizualizarea unor imagini spectaculoase va aduce un prim zambet pe mutrele noastre morocanoase. Wide angle pictures de la Abduzeedo.com.

Si nu ne indepartam foarte tare despre arta imaginii, pentru ca am mai gasit o noutate spectaculoasa. Pentru cine nu a auzit de conceptul de High Dynamic Range Images pana acum puteti sa va introduceti in subiect un pic aici si sa admirati niste rezultate aici. Cei ce ati auzit, ei bine s-a facut si un HDR video. Aproape ca-ti da iluzia 3D-ului fara ochelari si fara senzatia aia de ameteala. Enjoy!

Si pentru incheiere, vin si eu tot cu ceva ce sper sa devina cat mai comercial, pentru ca a aparut foarte tarziu. Sper doar sa nu am dreptate cand ma gandesc la acest Let’s do it, Romania! ca la nationala condusa de Razvan Lucescu. Este vorba de imnul Let’s do it, Romania adaptat nu foarte inspirat de Partizan. Pe acest subiect, ne vedem la treaba pe 25!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cxtj3J-zoic]

Sa ai o vineri lunga care sa treaca frumos!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Pentru ca…

  1. muntele says:

    da, ne vedem, indeed. pentru că îți voi rupe picioarele, andrei bogdan, dacă nu vii cu noi nici anul ăsta!

  2. Mah, tu ai inceput sa-mi citesti blogul sau mi se pare mie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *