Intalniri…

… de la 8.00. Acum le-am terminat si am revenit. Asta dupa ce azi noapte am stat printr-un atelier si am vopsit si desenat treburi. Iar ce pune capac inafara de traficul infect din Bucuresti, este faptul ca am amici care exclama: “Ce tareeee!”.

Ok, ma joc cu spray-uri si invat grafitti, iar in restul timpului incerc sa incep un santier, as a job, dar este totusi un job, cu deadline-uri, clienti, furnizori, mailuri, nevoi si trebuinte, deci… da. Cred ca au dreptate prietenii. E cool! Acum s-o luam pe aia dreapta, cand ai pictat ultima oara la birou? Sau cand te-ai cocotat pe stalp? Sau cand ai sarit intr-un sant facut in pamant sa masori adancimea? Spune! Cand?

Si in rest,… numai de bine. :)
Sa ai o continuare de zi de exceptie!

PS: Si daca ti se pare ca am postat la ora 13.05 in loc de 9.00,… inseamna ca nu ai alte preocupari decat sa-mi tii socoteala blogului :P

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Intalniri…

  1. Clod says:

    abia la ora asta am avut acces la un calculator si net, deci din partea mea ai postat la timp ;)sa ne arati si noua o poza cu “picturile” tale :P

    • Venirea ta aici e oricum ca o sarbatoare ca ajungi rar. Deci, mai bine mai tarziu decat niciodata, luat ad-literam. Am sa va arat si “picturile” asa cum le-ai ghilimentat tu.

  2. Clod says:

    Ajung zilnic dragule…insa doar citesc pentru ca stii ca stau departe si nu pot sa pun comment-uri ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *