Pentru faptul…

… ca reincepe telenovela mea personala cu Primaria si Electrica am sa aman postarea de azi pe mai tarziu. As zice dupa pranz. Mentionez ca nu am nicio legatura cu meetingurile de protest de azi din capitala :)

Voi reveni!

Later edit: Cu scuzele de rigoare…
… am spus dupa pranz, dar pranzul l-am servit la ora 19.30. A fost o zi cu multa alergatura dar si cu ceva rezolvari la probleme ceea ce stim cu totii de la matematica ca de obicei ne aducea o nota buna. Mai putin atunci cand uitam de cate un minus sau vreun plus la rezultat.

Introducerea fiind facuta, si ajungand deja la plusuri si minusuri, voiam sa va vorbesc despre ziua de ieri. Cer senin in Bucuresti si vreo 22-23 de grade, vreme ideala pentru tenis cum ar spune comentatorii sportivi. Asa ca mi-am luat frumos sepcuta, ochelarii de soare si aparatul de tras suflete in poze si am plecat la Arenele BNR unde BCR Open Romania era deja in a doua zi de competitie. Nu mai fusesem la turneu cred ca de cativa ani buni si imi era dor de atmosfera placuta, linistita si eleganta din Parcul cu Platani. Fiind doar calificarile nu era aglomerat asa ca am savurat si mai tare momentul.

Am ales doua meciuri in care jucau romani pentru ca asta ar fi fost si al doilea motiv pentru care eram acolo. Nu ai prea des ocazia sa vezi ce vine din urma si calificarile BCR Open pareau a fi locul perfect. Primul meci a fost intre Petru-Alexandru Luncanu si Guillaume Rufin, meci castigat lejer de francez, in doua seturi, 3-6, 2-6.

Dupa o scurta plimbare pe la standurile amenajate in jurul arenei, dupa 8 Lei pentru un sandwich toast, dupa o inghetata la dozator cu 5 Lei, care insa si-a meritat banii :D, am revenit nepregatit sa fiu surprins la partida Pablo AndujarVictor Anagnastopol (da, e roman). Am vazut un tenis taios, cum nu am mai vazut de mult de la un roman. Si reverul si lovitura de dreapta erau razante, puternice si destul de precise. Serviciul era bun si el chiar daca s-a incalzit cam tarziu, in setul 2. Victor a pierdut din pacate meciul, dar nu inainte sa arate ca poate. Dupa ce a fost depasit in setul de debut cu 6-2, Victor a revenit cu 2-6 in setul 2 si a condus cu 2-5 in decisiv. Din nefericire, mental vorbind, nu a parut pregatit sa gestioneze o victorie. A gresit nepermis de usor, iar spaniolul Andujar a castigat la tie-break.

Petru-Alexandru Luncanu @ BCR Open Romania 2010 - Calificari vs. Guillame Rufin

A fost o duminica frumoasa care s-a terminat la fel de linistit si surprinzator. Raluca stie de ce si e datoare cu un review la filmul Serendipity. :p

Ce a mai ramas din ziua de azi, sa-ti mearga la suflet!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Pentru faptul…

  1. uma says:

    inca mai astept postul promis, nu votez pana nu vad :)

  2. Pingback: M-am trezit… « Gandul de dimineata

  3. uma says:

    oare tuturor ralucilor le place serendipity?

  4. Pingback: Una dintre… « Gandul de dimineata

  5. Pingback: Gandul de dimineata » “Salut. Andrei? Sau Bogdan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *