Am fost…

… prezent aseara la sarbatorirea zilei de nastere a unei prietene. Particularitatea prezentei mele acolo a constat in faptul ca eram singura persoana neinsotita. Nu am sa intru intr-o polemica privind senzatia de stingheritate sau mai stiu eu ce alte frustrari legate de acest fapt. Imi sunt prieteni buni, erau 4 cupluri, nu se punea problema de a nu stiu cata roata la caruta :)

In schimb, am avut ocazia sa analizez un fapt la care nu ma uitam foarte atent pana acum si anume tipologia cuplurilor si a comportamentelor lor in public. Nu stiu daca tine de noroc sau e o pura coincidenta insa aseara am intalnit practic 4 tipologii (nu stiu daca ar fi cazul sa le numesc asa) de cupluri. A fost un cuplu in care el era caracterul dominant si purta discutiile, emitea pareri pentru amandoi, era chiar usor expansiv. Am avut insa si un cuplu in care se simtea tensiunea luptei pentru locul de lider, insa abordarile celor doi erau complet diferite. A existat si o pereche care parea complet echilibrata, care permanent se consulta in orice ar fi intreprins. Surprinzator sau nu erau cei mai mari ca varsta din aceasta gasca. Ultimul cuplu era ceva asemanator primului, doar ca rolurile erau inversate. Ea facea conversatie, era extrem de sociabila si se implica in tot. El prefera sa asculte si sa vorbeasca doar cand avea ceva cu adevarat relevant de spus.

N-as vrea sa se inteleaga ca judec in vreun fel ce am observat mai sus, insa o concluzie am tras din ce am vazut. Este foarte interesant sa realizezi cate si ce fel de compromisuri face fiecare partener intr-un cuplu si modul in care il accepta pe celalalt asa cum e el, fara sa incerce sa-i impuna o anumita conduita sau atitudine. In mod evident am dormit cam prost si cam putin din moment ce asta mi-a fost gandul de dimineata :))

Sa ai o zi in care soarele sa te inspire.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Am fost…

  1. ana says:

    dap…asa e!

  2. valene says:

    interesant pdv
    pe noi cum ne cataloghezi? :D interested ;)
    sunt convinsa ca undeva acolo ce e al tau e pus deoparte. e doar matter of time

    http://www.youtube.com/watch?v=SNKrBQCzQOI

    • Pe voi nu v-am analizat. :) Dar prieteni buni imi suna cinstit de accurate. :p Cat despre acest clip, nu ma omor dupa gen, dar da, versurile zic niste trebi destepte. E ok, cand va veni, va veni, si daca n-o sa vina, n-o sa vina :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *