Statusul afisat…

… de mine aseara a generat un pic de isterie. De mai multe tipuri de la mai multi oameni. Totusi nicio Ana nu si-a facut aparitia miraculos la portile santierului. Ceva-mi spune ca trebuie sa explic mai mult, si eu care spuneam ca toate vor veni la timpul lor.

De ce “o Ana”? Pentru ca asa cere reteta durabilitatii conform legendei celor mai maestrii dintre zidarii natiunii noastre. Desigur ca nu trebuie o oarecare Ana, “o”-ul acela din fata jucand tocmai rolul unicitatii. Si constructia va fi unica, deci trebuie ca ea sa fie The One.

De ce o cere tocmai “Seful de santier”? Pentru ca treburile sunt mai organizate acum decat erau atunci, si chiar si atunci seful a trebuit sa faca sacrificiul. E firesc. Este responsabilitatea lui.

Unii au spus ca partea care strica farmecul anuntului este cea cu “nuditate partiala”. Eu as zice ca partea cu “rog seriozitate” este cea care este complet descuranjanta in vremurile in care traim. Toti vorbesc despre seriozitate, dar nimeni nu o dovedeste, fie ca vorbim de constructii sau generic de Ane. In plus de asta, in cursul firesc al lucrurilor… se ajunge si la nuditate asa ca hai sa nu ne mai prefacem ca nu stim despre ce e vorba.

Am declarat de la bun inceput obiectivul, “constructie durabila”, deci nu poate spune nimeni ca n-ar fi o treaba serioasa sau sa se scuze ca nu a stiut in ce se baga.

Pentru a da ocazia si altora sa comenteze, statusul cu pricina suna cam asa: “sef santier, caut o Ana pentru o constructie durabila. Rog seriozitate si, partial, nuditate.” Il gasiti si aici.

Sa aveti o zi cu parte de toate!

PS: Don’t forget to share, rate and comment. Many thanks!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Statusul afisat…

  1. adina says:

    LOL
    io nu vazusem ultima parte, cea cu “rog seriozitate si, partial, nuditate”.

  2. ana says:

    uite ce se intampla daca nu esti pe faza… ai uitat partea cu “ofer….”. trebuie musai sa fie o “win – win situation” – este principiul de baza in orice relatie durabila de…business :)altfel, sa stii ca toate femeile se cred unice, asa ca trebuie sa fii mai specific in cerinte.

  3. sorana says:

    eu zic sa mai stai un pic ‘la cort’ pana sa te-apuci de o constructie durabila… parerea mea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *