A sosit…

…momentul adevarului. La 11 e conferinta de presa prin care anuntam marele proiect cu care m-am cam “insurat” in ultimele 2 saptamani. Pentru ca totul sa fie frumos si reusit, a bagat o ploaie serioasa la ora 6.30 care cu siguranta va tine jurnalistii departe de santier si de noroiul proapat creat. Unde mai pui ca ne va bloca si lucrarile in primele ore ale zilei. Dar, in rest totul este pregatit.

Si ca sa am si o relatare care sa va trezeasca interesul: “La aceasta ora organizatorii nu ne-au comunicat exact despre ce este vorba, ci s-au multumit sa ne dea cateva indicii care sa ne mentina interesul: este o constructie in premiera in Romania, proiectul are la baza cele mai noi trenduri din peisajistica mondiala, va implica foarte multe plante si rezultatul va fi unul de efect menit sa se transforme intr-un punct de reper pe harta Bucurestiului. Atat pentru moment. La revedere.”

Am fost tot eu, relatand de la fata locului. Cu mai multe detalii revin, undeva spre seara.

Sa ai o zi fara de incurcaturi!

to be continued…

Updated as promised

Astazi la ora 11, clientul Ecotic impreuna cu partenerii din acest proiect au sustinut conferinta de presa care facea reveal-ul asupra acestui proiect misterios ca inceput, verde ca si forma si laudabil ca si demers. Construim o Arca Verde, o interpretare moderna a ambarcatiunii biblice pusa la cale de Noe, pentru a salva orasul in care traim. Impreuna cu orasul salvam si toate proiectele ce isi propun intr-o forma sau alta sa salveze mediul in care traim. Ba mai mult Ecotic organizeaza, pentru al doilea an consecutiv Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat unde proiectele CSR din acest an sunt invitate sa se inscrie si sa concureze pentru aprecierea noastra a tuturor.

Nebunia a inceput ca parte a campaniei de comunicare, iar Arca Verde va fi vectorul acestei intregi campanii. Va fi simbolul Galei si de ce nu, in timp, poate deveni un simbol verde al orasului, pentru ca Ecotic, dorind sa dea un exemplu propriu printre programele de Corporate Social Responsability, va dona acest monument inedit (este prima gradina verticala din Romania) Primariei Sectorului 3.

Rolul meu in acest proiect este de project manager in calitate de agent al The Secret Service Communications, agentia de comunicare de la care vine aceasta idee indrazneata. Cu asta ne ocupam! :)

In cazul in care ce v-am spus eu mai sus a generat macar un zambet, va invit sa va placa cu un Like pe Facebook si sa fiti cu ochii pe Arca permanent pe Twitter.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to A sosit…

 1. ana says:

  sa iti tii telefonul aproape la ora 11 :) ca eu sunt curioasa!

 2. Pingback: Tweets that mention A sosit… « Gandul de dimineata -- Topsy.com

 3. ana says:

  ora 11:00 post meridian :)

 4. whoami says:

  Este foarte tare proiectul. Felicitari! Si tie si ecoticului. Si cand va fi gata Arca? Se va putea vizita?

  • Felicitarile ar trebui sa se imparta un pic altfel, dupa parerea mea. Aici e momentul in care am sa-ti spun teoria oului si a gainii :) Mai intai trebuie felicitati cei ce lucreaza in laboratoarele de creatie de la The Secret Service pentru au venit cu o super idee. Mai apoi trebuie felicitat si clientul pentru ca are curajul sa accepte si sa puna in practica idei indraznete cum este Arca Verde. Iar ca sa raspund si la celelalte intrebari, undeva pe 15 Octombrie o vom putea admira in toata maretia ei. Orice monument se poate vizita, nu am gasit husa asa mare sa o acoperim :). Interiorul arcei este conceput sa serveasca intretinerii ei, deci accesul publicului acolo nu va fi permis. Pe de alta parte, ea pe afara este frumoasa :)

   • whoami says:

    Ai dreptate. Daca eram mai atent, nu-i uitam. Oricum vad ca-s cu ochii pe noi (cc agentu 00*, ca sa nu dam nume). :))
    Oricum, acum ca ai explicat cum functioneaza imi este si mie mai clar cum se impart meritele.

 5. agentu 007 says:

  si hai, si serviciului secret!

 6. Mihaela says:

  I like!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *