N-as putea…

… sa pun degetul pe un motiv anume pentru care m-am uitat aseara la un film usor animat. Am zis usor pentru ca este vorba de Marmaduke si treaba incearca sa para cat se poate de reala. Au cam exagerat totusi cu perfectiunea discursului din gura animalutelor si mai ales cu pronuntia lor, dar castingul de voci a fost destul de inspirat. Ce nu mi-a placut deloc este un lucru pe care l-am mai observat si la alte filme din ultima perioada: repeta idei din alte productii.

Pentru cei ce au vazut Never Back Down si Karate Kid, Marmaduke este o combinatie intre ideile celor doua, doar ca personajele au fost inlocuite cu caini, mai mult sau mai putin de rasa. La un moment dat ma asteptam ca Dogul Danez din film sa inceapa sa practice kung-fu sau macar sa ia niste lectii de dans si sa faca un duel in public mai ceva ca-n Step Up.

Daca treceti peste subiect insa, e un film relaxant cu destule momente comice, de situatie desigur. N-as recomanda insa sa dati si bani pe bilet la cinema pentru asta. Mai jos am pus si trailerul, la a carui prima vizionare, pe sarite, eu am crezut ca este vreun “Son of Scooby Doo” or something.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NerHJqENCvs]

Sa ai o zi calma si un vibe pozitiv!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to N-as putea…

  1. whoami says:

    L-am vazut in weekend. Am fost cu o verisoara si baietelul ei de 6 ani. El s-a amuzat teribil. Eu mai putin. Mamica s-a bucurat de bucuria copilului. Deci, in mare parte cam asa sta treaba cu filmul asta. Si mie imi pare ca Holywood-ul produce ca sa nu ii trimita in somaj tehnic pe toti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *