Knight and…

… Day este unul dintre filmele pe care imi doream sa le vad. L-am vazut acum cateva zile, dar nu am avut timp sa povestesc despre el. Imi doream sa-l vad pentru ca trailerul parea fun. Stiu. Sunt naiv. Asa ca insist si argumentez. Cameron Diaz este una dintre actritele care-mi plac no matter what. De ce? Pentru ca transmite energie, pentru ca joaca bine roluri traznite, pentru ca are o figura pe care nu te poti enerva. Este foarte expresiva. Cruise, Tom Cruise… nu e unul din actorii preferati pentru ca mi se pare arogant. Insa nu pot spune ca joaca nasol. L-am vazut in filme foarte bune si se dedica foarte ok. Deci antipatia fata de el, daca este chiar antipatie, este o chestie personala. Am deja doua argumente.

Dialogurile pareau spumoase. Chiar sunt, deci aici ar fi inca un plus. Tema filmului… let’s not go there. Se pare ca anul asta am fost blestemat sa vad nu-mi filme cu teme re-re-re-reloaded. Nu te uiti la acest film pentru tema. Te uiti pentru ca e dinamic, are ceva ceva intriga, e haios pe alocuri si destul de bine realizat. Si ca sa spun si ceva rautacios… exista o faza in film in care Cruise ii explica gesticuland ca “life expectancy-ul” ei este cat el de mare. Replica mea ar fi fost: “that’s not that big!”. Enjoy the trailer!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QaVUfqOARZc]

Sa fie soare!

PS: tot dupa trailer as vrea sa vad si Resident Evil: Afterlife. Acolo insa stiu tema, iar Milla Jovovich in acel rol este de… nerefuzat. :)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Knight and…

  1. whoami says:

    Da. L-am vazut in cinematograf. Mie imi place si Cruise. E unul dintre actorii seriosi de la Hollywood. Despre film, tema nu te da pe spate insa e de vazut. Asa zic eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *