Nu stiu de…

ce… dar astazi imi pare o zi tare importanta. Poate fi pentru faptul ca m-am trezit la 11.30, desi am dormit doar 5 ore, poate pentru ca ploua torential, desi cu asta ar trebui sa ma obisnuiesc. Poate fi si pentru faptul ca ma voi imbraca din nou la costum, dupa o lunga perioada de casual si sport :D

Luate in ordine, motivul pentru care am dormit putin este David Guetta, pe numele sau, iar cantarea de aseara de la Romexpo a fost un eveniment la care n-as fi ajuns daca nu m-ar fi invitat un bun prieten. Despre eveniment,… ca mai toate cele din Romania, cu bube diverse Pentru inceput achizitionarea biletului fara sa ai schita salii. In magazinele Germanos nu stia nimeni, daca desenul pe care-l aveau era real sau nu (s-a dovedit ca nu), unde e Silver Vip si unde este Gold Vip, si din nou la fata locului s-a dovedit ca cele mai ok locuri erau cele mai ieftine.

Apoi, in locatie, un singur punct de vanzare al biletelor pe loc la care la ora 9 si un pic era o coada de cel putin 150 de persoane. Bine cunoscutele de acum jetoane, se vindeau doar in set de 5, fara posibilitate de plata cu cardul. Sectorul Vip era cel mai departat de scena alaturi de scarile de acces. Era practic o jumatate de balcon de unde daca nu erai in primul rand, vedeai doar varful scenei.

Show-ul a fost insa cum trebuia din partea artistului francez care a intrat pe scena pe la 12.40. Sunetul insa s-a reglat doar dupa primele 5 piese, asta dupa ce coloana stanga a ramas fara medii si inalte de doua ori, sistemul intrand in protectie. Singurul punct bun legat de sunet este ca incinta Romexpo fiind foarte mare nu s-a creat presiune suficient cat sa nu mai auzi nimic 2 zile. In debutul showului si proiectiile au dat un rateu jumate din ecrane fiind stinse, in rest visuals-urile foarte bine puse pe ce a cantat, iar mesajele in limba romana au mai trezit un pic din multimea care inca o data in Bucuresti arata ca este prea aroganta pentru a se simti bine cu adevarat. Momentul sponsorului a fost si el foarte gustat, mai ales baia de multime a “robotelului” Citroen.

Am amestecat si niste secvente trase cu telefonul, dar lu’ Youtube nu i-au placut pentru ca filmul rezultat cica ar fi prea lung. Am sa revin cu un later edit, ce mama ma’sii sa fac. :(

Later edit-ul vine si zice ca dupa indelungi negocieri, in numar de 3, cu youtube, acesta din urma s-a hotarat ca puteti vedea si voi micul colaj filmat amatoreste cu telefonul in timp ce ma entertainuiam cu David Guetta si al lui show.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=G4AnmMxX-20]

Ca o concluzie, daca ar fi sa compar cu Faithless-ul de la Ciuc Summer Fest de asta vara, despre care am scris si aici, David Guetta a fost sub cu o clasa.

Acum ma duc sa imi scot costumul de la pastrare si sa incerc sa ma fac prezentabil pentru nunta unui cititor al Gandurilor de Dimineata. Nu fac asta in mod obisnuit. Intamplarea face sa imi fie si un prieten foarte bun :D

O raza de soare sa ai azi, chiar daca nu va veni de pe cer.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Nu stiu de…

  1. Pingback: As incepe… « Gandul de dimineata

  2. whoami says:

    “amatoreste”? daca n-ar fi calitatea slaba a imaginii, cred ca as fi putut sa cred lejer ca e montaj facut in studio. Mai ales partea audio. Felicitari! Din ce in ce mai des gasesc talente ascunse la tine. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *