Inca de aseara…

… dupa revederea cu o prietena pe care nu o mai intalnisem de mult timp, am ramas cu gandul la expresia “daca esti facut pentru asta”. Indiferent la ce se refera, este unul dintre factorii care pot contribui decisiv la reusita dintr-o oarecare activitate. De-a lungul timpului am ajuns sa ma conving ca a face ceva ceea ce iti place cu adevarat poate sa fie mai important decat remuneratia primita sau problemele care apar pe parcurs.

Ceea ce vad mai des este oameni care se plang ca nu le place asa mult ce fac si mult mai putini care se lauda ca asa au ales cariera. Sunt la fel de multi cei care spun vor sa schimbe ceva, dar nu le este clar ce le-ar placea sa faca. Aici cred ca problema este si mai complicata.

Si ca totul sa fie complet in aceasta dimineata am gasit si o piesa care sa se pupe foarte frumos cu subiectul. Poate macar asta sa ca faca sa va ganditi serios daca nu cumva pierdeti timp cu ceva ce nu va intereseaza in mod deosebit. Este o bucata din concertul Paramore – The Final Riot si se numeste “Born for this”!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TRWlfvnMKeo]

O zi plina de vesti bune!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Inca de aseara…

  1. uma says:

    in alte ganduri scriai ca pe langa faptul ca este minunat daca-ti place ceea ce faci conteaza foarte mult si cu cine faci…ma voi referi doar la relatii profesionale :) deci pe langa serviciul/sarcinile pe care le faci timp de 8 ore pe zi conteaza foarte mult si oamenii pe care ii ai alaturi in cele 8 ore.
    cred ca nu iti este clar ceea ce vrei sa faci in momentul in care te complaci intr-o situatie in care te simti comfortabil cu ceea ce nu-ti place, fiecare are limita lui, doar cand treci de respectiva limita consideri ca este timpul sa faci o schimbare.

    • Nici eu n-as fi spus-o mai bine. Lasand gluma la o parte, da, ai perfecta dreptate. Oamenii de langa sunt la fel de importanti ca si activitatea. Treaba cu [virgula] “complacutul” e boala grea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *