Cu siguranta…

… am mai impartasit pasiunea mea pentru mersul pe bicicleta. Am inceput de pe la 3 ani, iar asta a fost una dintre principalele distractii din copilarie. In mod absolut firesc, am ramas legat de aceasta activitate.

In aceasta vara am avut ocazia sa imi incerc norocul si pe creasta muntilor, unde alaturi de un prieten cu pasiune comuna am experimentat downhill-ul si am povestit aici, iar acum… un alt challenge mi-a aparut in vizor. Dintotdeauna am avut o admiratie aparte pentru oamenii cu un bun simt al echilibrului. La propriu. Astfel ca pentru pustii pe care am inceput sa-i vedem si pe la noi facand tot felul de traznai cu bicicletele am deasemenea o admiratie maxima. In primul rand pentru ca au o pasiune aparte in care pun timp si energie, lucru mai putin intalnit la generatia viitoare. In al doilea rand pentru ca in ciuda lipsei locurilor pentru asa ceva nu s-au lasat batuti si au reusit sa se perfectioneze pe unde au apucat.

Inspirat si chiar incurajat de prezenta lor mi-am propus sa invat si eu anumite trucuri si nu ma voi lasa pana nu le voi stapani. Ieri am descoperit in youtube o colectie intreaga de specialisti in asa ceva, iar ce am vazut acolo este uluitor. Unul din aceste clipuri il aveti mai jos.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IFSDaZEEZYY&feature=fvw]

Sa aveti o zi in care umbrela sa va stea aproape in cazul in care ploaia nu vrea sa plece!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Cu siguranta…

  1. Mihaela says:

    Dimineata, in loc de cafea… Foarte tare, insa eu una n-as incerca asta acasa.

  2. uma says:

    ce trucuri vrei sa inveti si tu, se numara printre cele vazute in filmuletz?
    imi place melodia de pe fundal :)

    asteptam viitoare filmulete cu tine si cu trucurile invatate

    spor!

    • Nu chiar. Sau doar bucati din. Spre exemplu vreau sa invat sa fac ceea ce se numeste “bunny hop”, sa pot sa ma ridic pe o roata si sa-mi pastrez echilibrul, fie ca e roata fata sau spate. Cam atat pt moment. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *