Pentru acest…

… post, recunosc, ca m-am documentat toata saptamana. Si in mod firesc, lucrurile interesante se cam ascund de tine cand esti chitit sa le gasesti. Totusi, cateva chestii mi-au facut cu ochiul.

Incep cu ceva ce mi-ar fi folosit chiar si azi: o perna cu desteptator. Da, si sa fiu mai destept mi-ar fi folosit, insa este vorba despre ceas desteptator, deci ceva ce te face un pic mai treaz decat ti-ai dori la ora la care ai decis singur. Arata cam asa


si mai multe detalii gasesti despre ea aici.

Pentru ca vremurile tind sa se raceasca, un accesoriu ideal in casa este acest cuib sub forma de fotoliu. Stiu cel putin 3 persoane care si l-ar comanda in secunda 2.

Mai multe detalii aici.

Si pentru ca din Friday Special nu vreau sa mai lipseasca chestiile verzi, iata doua, in competitie directa, si despre care va rog chiar sa alegeti o tabara si sa argumentati sustinerea.

Mai multe poze si detalii de spre Smart aici, iar despre Mini aici.

Conform traditiei,… piesa saptamanii la Friday Special vine de la un Entartainer Old School care-si cam da sufletul pe scena.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5PSGhuT_gCk]

Sa ai un Vineri spectaculos de frumos.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Pentru acest…

  1. Mihaela says:

    Mini pentru ca incepe cu Mi :-p. Serios vorbind, tot Mini, pentru ca este clasic si intr-un mod foarte subtil si deloc ambitios (deci nici deranjant), aduce un pic cu un chopper. Smart imi da senzatia de living room alb, impecabil, which is not like me at all.
    PS1: Nu ma pot hotari intre Bruce si Amy.
    PS2: Drive safely!

    • Bun, deci nu-ti place living room-ul alb si de aia alegi Mini. E un punct de vedere. Intre Amy si Bruce nici nu trebuie sa alegi. Sunt 2 artisti foarte diferiti, de apreciat pentru chestii diferite, deci e ok sa-ti placa amandoi. :D

      • Mihaela says:

        Era vorba de ceea ce reprezinta ideea de living alb, dar nu pot sa cred ca tu – om de marketing – n-ai inteles, ci ai vrut doar sa ma provoci. Sau sa inteleg ca tie iti place Smart?
        Intre Amy si Bruce – adica intre cele doua variante ale melodiei. Dar whoami a spus-o mai bine decat mine.

  2. Pingback: Tweets that mention Pentru acest… « Gandul de dimineata -- Topsy.com

  3. whoami says:

    Mini sa fie. Pentru ca arata old school, asa cum este si Bruce Springsteen si ai vazut ce bine suna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *