Daca ar…

… lipsi acel 2 de la an din data de azi, treburile va spun eu ca ar fi mult mai simple. Sistemul binar (cu 0 si 1) are un mare avantaj.

Pe langa faptul ca este foarte logic de felul lui, imaginativa cum ar fi ca toate intrebarile, nelamuririle, framantarile si dubiile din viata voastra sa aiba variante de raspuns doar “true/false” sau “da/nu”.

Sigur ca in viata nu se intampla asa, dar ar fi dragut. In plus de asta, ar mai fi indiciul despre cum sa simplifici lucrurile. Cine s-a prins de el, enjoy it, cine nu… mai e timp. Ca doar n-au intrat zilele in sac. In schimb este zi de inceput, de saptamana, de luna si chiar de sfarsit de an si daca as fi superstitios m-as concentra un pic mai tare sa mearga bine de frica a ceea ce urmeaza (cum incepi asa termini).

Si un asa speech nu se poate incheia fara o piesa pe masura. Aici in sa recunosc ca m-am hotarat greu ce varianta sa aleg. Pana la urma, pentru ca un pic de ajutor din partea prietenilor este intotdeauna bine venit, merg pe mana unei variante X Factor 2009, in care o mana de ajutor din partea publicului a facut din aceasta prima auditie ceva deosebit.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ket8fDxItyI]

Si pentru ca nu sunt foarte hotarat nici acum ar mai fi de savurat si interpretarea lui Joe Cocker, dar si ceva mai diferit, de la Rita Lee care a propus un Bossa Nova interesant pe piesa Beatles.

Sa ai o zi reprezentativa pentru “bine”.

Later edit: desigur: “embedding disabled by request”. Bleah! Sa faceti un efort, va rog, sa vedeti clipul. E prea fain.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Daca ar…

  1. ana says:

    mmmm eu nu am avut asa profesori la scoala :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *