Buuun…

… deci asta ar fi postarea “After”. Adica dupa ce am vazut “The Social Network“, asa cum o anuntam si aici. Stii ce idee de subiect mi-a venit ieri pe la ora 2, ziua, in timp ce stateam la semafor, in masina, uitandu-ma intr-un BMW la o domnisoara ce statea in dreapta si se uita la Jaguarul de langa? M-am gandit ca discursurile de motivare pentru barbati ar trebui sa se rezume, in Romania zilelor noastre la o poza cu bruneta lu’ Bote sau blonda lu’ Cristea in costum de baie. Si ca slide de incheiere: “Ca sa renunte la costumul de baie tre’ sa faci bani, sa-ti iei cea mai smechera masina si va sta cu tine.”

Revenind la The Social Network, aici e justificat “the”-ul. Chiar daca pleaca la fel ca povestea Napster, toate inventiile si se pare ca Facebook-ul intareste regula, se datoreaza femeilor. Pentru ca daca o anumita femeie nu refuza la un anumit moment critic un barbat acel barbat nu-si concentra toata energia sa demonstreze ce ar putea el sa faca. Poate ca din asta am putea invata ca “nu” nu inseamna “nu” ci este un soi de “esti la 10% din ce poti, bai tampitule! ramai aici sau cresti si imi dai un telefon?”. Chiar si Victoria’s Secret a aparut din nevoia unui barbat de a ii cumpara ceva dragut (se gandea si la el, nu-i bai) sotiei. Deci tot pentru tine, draga fata! Ca o paranteza, intotdeauna l-am suspectat pe Justin Timberlake ca are potential de actor. E expresiv, deci fix ce zice la manual. Am inchis paranteza.

Inevitabil, o perioada perfecta in viata fiecaruia pentru asa ceva, este adolescenta. Usor de inteles pentru ca atunci frustrarile incep sa apara si dorinta si pasiunea pentru a reusi este maxima. A fost povestea Facebook, un posibil viitor al socializarii. E de vazut filmul, macar din curiozitate. Si nu va obositi sa spuneti ca e previzibil. Ati deveni previzibili, la fel ca headline-ului filmului: You don’t get to 500 million friends without making a few enemies.

Sa ai o zi cu picioarele pe pamant si mainile departe de tastatura :D

PS: Ah, si pe slide-ul de incheiere despre care vorbeam mai sus e musai sa scrie mic, in colt: “Scris mic, jos, cu steluta: “Pana cand altul isi ia o masina mai tare”. Ca-n viata!
PS2: Sa o mai zic pe aia cu “sharing is caring!”?
PS3: Nu stiu de ce dar piesa de mai jos imi pare foarte potrivita povestii de mai sus.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sri5Cra5tdY]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Buuun…

  1. whoami says:

    :)) Misto povestit sau nepovestit filmul. Dar vezi, ca e blonda lui Bote si lui Cristea. N-au gasit doua. E aceeasi.

  2. Mihaela says:

    …si cu litere si mai mici: “sau va sta cu tine si cu gradinarul”. Ce bine-ar fi sa fie asa simplu. Sau, ma rog, pentru unii chiar e. Insa nu stiu cat e de avantajos ca femeia de langa tine sa fie un fel de trade-off pentru masina. E posibil sa te-alegi cu aceleasi optionale (mai ales ca design), dar nu stiu daca vine echipata si cu sisteme de siguranta activa.
    Asta asa, ca n-am vazut filmul si nu pot sa ma pronunt. Dar l-ai promovat bine. Esti bun. O sa ma duc sa-l vad.
    PS: Doar jumatate din urarea ta s-a indeplinit.
    PS2: Piesa vine ca o incheiere optimista a celor postate ieri seara. New day, new you?

    • Pentru cei care-si folosesc masina ca momeala nu cred ca gradinarul e o problema daca treaba-i discreta. Oricum pe ei ii intereaza cel mai mult sa fie ei cei ce o scot la vedere, in oras. Vizionare placuta. La film. Si astept impresii! Tot despre film :P
      La PS, adica ai stat cu picioarele pe tastatura? Sau cu mainile pe pamant? Cat despre piesa… e buna si-mi parea potrivita. N-are mesaje ascunse!

      • Mihaela says:

        Adica am stat jumatate de zi cu picioarele pe pamant, iar cealalta jumatate cu mainile departe de tastatura… :-p
        Nici nu cautam mesaje ascunse, faceam si eu o conexiune. Ma scuzati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *