Vestea…

… buna din 2010 a fost ca mallurile erau deschise pe 1 ianuarie. Nu ca as fi vreun fan al acestui tip de locatii, dar imi doream sa vad un film haios. Si l-am vazut! Se numeste “Tovarasi vechi” (Old dogs), iar distributia face toti banii. Nu am mai ras de mult cu atat de multa pofta (poate ca imi si doream sa rad, deci e subiectiva treaba), desi glumele erau de situatie si usor previzibile. L-as cataloga “de duminica”.

Despre aventura de a vedea acest film, insa ar fi destule de spus. Parcarea de la AFI Palace e suficient de mare, si din acest motiv e musai sa retii ca esti la verde si ai un cangur pe pereti (asta in cazul meu. Si acum imi aduc aminte de acel episod genial din Seinfeld). Pretul biletului mi s-a parut mare (24 Lei, deci in 2 persoane 48), iar apoi pe floricele mari, nachos mare si sucuri mari inca 58 Lei. Gustoase totusi. Sala era mult prea abrupta, recomand sa va luati bilete in caz ca mergeti, cel mai departe in randul 8, proiectia analog destul de proasta, iar la iesirea din sala a fost jenant. Iesi pe un culoar ca de evacuare, unde te asteapta tomberoane tip REBU in care sa-ti arunci paharele. Jenant!

Concluziv, asadar, filmul merita, City Cinema din AFI Palace, nu!

Despre ganduri, ele au revenit, probabil animate de entuziasmul noului an, care sper sa fie si pentru tine unul de neuitat pentru momentele frumoase!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Vestea…

  1. Pingback: Am vazut o… « Gandul de dimineata

  2. Pingback: Ca si in… « Gandul de dimineata

  3. Andrei Catalin says:

    Daca nu ma insel, cred ca preturile de la cinematograful din AFI sunt o idee mai mici fata de cel din Plaza (dar ma rog avand in vedere ca las un comentariu la un post de acum 2 ani – jenant din partea mea – poate ca atunci era invers).

    Legat de celebrul EXIT al cinematografului din AFI, am trecut printr-o intamplare haioasa. Am asteptat-o pe colega mea, dupa ce s-a terminat filmul, sa se imbrace si sa isi aranjeze poseta pe umar, si am iesit ultimii din sala. Fiind si pentru prima data in AFI (pentru ca noi stam langa plaza) nu stiam ce si cum :)) si in loc sa facem dreapta, noi am facut stanga si am coborat la scari de ne-a venit rau pana am ajuns la subsol :))) Cand ne-am dat noi seama ca nu e bine si ne-am intors inapoi, nu mai stiam cate scari am coborat :)) in fine, am iesit cu bine de acolo :D acum am invatat traseul :P

    Legat de film, inca nu l-am vazut. dar poate am sa il inchiriez daca il mai gasesc ;)

  4. ab says:

    Andrei, vezi ca-l ruleaza HBO de ceva vreme. Sau HBO Comedy, nu stiu exact care din ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *