Ar fi fost…

… mult prea simplu sa spun ca Friday Specialul de azi este special prin faptul ca a venit odata cu prima ninsoare din Bucuresti. Dar cum nu-mi plac chestiunile simple, here it is:

Mai intai vreau sa-mi manifest mandria cu o idee de-a mea de acum 3 ani ce a ajuns pe site-ul Trends Now. Este vorba despre emisiunea ce o faceam la Activ Efem si care se invartea la final de zi in jurul intrebarii “cum ti-a mers azi?”. Iaca un calendar pe aceeasi tema.

Si ca tot vorbeam de idei, iar acum cateva zile primeam o invitatie de la Andreea Burlacu pentru Lecturi Urbane zic sa aruncati un ochi atent si la numarul de carti cu care o biblioteca te poate intampina inca de la receptie.

In cazul in care inca te intrebi cum era cand nu era iarna, ai aici o mica colectie de fotografii facute in aceeasi tehnica de pozitionare.

Pentru ca a venit si zapada, e timpul pentru o piesa pe care o tin de mult in sertarul cu bunatati, piesa care a tot fost cantata in diverse variante. Asta insa imi place mult, poate si pentru ca a fost integrata ca spot pentru GAP.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_hEJQbEYjRg]

Sa ai un Friday so Special sa-ti para magie!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Ar fi fost…

  1. Cristian Cartzu says:

    Imi place acest tip de post, Friday Special, cum ii spui tu. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *