In mod normal…

… n-as fi recomandat acest film, dar pe mine a reusit sa ma scoata dintr-o stare lipsita de chef si sa ma faca sa rad de cateva ori bune. Nu este vreo capodopera si nici vreun film ce va intra in istoria comediilor, dar este un film haios mai ales datorita evolutiei celor 2 principali: Robert Downey Jr. si Zach Galifianakis.

Daca primul dintre ei nu are nevoie de vreo prezentare pe al doilea sigur l-ai remarcat anul trecut in The Hangover – Marea Mahmureala. Este un actor expresiv prin conduita iar in acest film este tot ce-i trebuie. Nu trebuie uitat nici Sonny, care e cainele din film. Are un rol cheie in unele secvente si chiar daca e pozitionat intr-un plan secundar, daca-l observi nu poti sa nu-l remarci.

Asadar Due Date ar fi de vazut intr-o gasca de prieteni pentru ca ati avea la ce va hlizi. Mai jos, trailerul, ca sa va fac un pic de pofta.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WGpJUh9j-jU]

Sa ai o zi cu cel putin un motiv de a zambi. Ok! Am glumit. Cu un motiv de ras.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to In mod normal…

 1. Alex says:

  Dude, ce s-a intamplat cu serialul despre Romania din fiecare duminica?

  • Romania nu a fost disponibila azi pentru o noua analiza. Episodul 3 va fi difuzat duminica viitoare. In my defence scria acolo ca va avea loc duminica, nu in fiecare duminica. Tre sa mai mergem si la biserica :))

 2. adina says:

  :D … ma bucur

 3. Cristian Cartzu says:

  Si eu ma asteptam sa fie tot despre Romania asa cum Alex zicea. Dar acum citind explicatia, face sens. Romania cred ca este destul de ocupata zilele astea. Am vazut Due Date acum 3 saptamani. E foarte haios. Zambete si tie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *