Friday Special-ul…

… de azi vine pentru mine dupa o noapte ne nesomn. Am multe chestii pe cap, dar de obicei nu ma impiedica sa dorm, insa peste toate s-a adaugat o durere de spate cum n-am mai avut de 2 ani. Sciatica isi cere sacrificiul se pare. Acum vreo saptamana un prieten imi spunea ca iti poti da seama de varsta unui barbat dupa numarul de tuburi cu lotiuni pe care-l are pe noptiera. Am ras, dar se pare ca nu era rasul meu.

Revenind la nebunia de de vineri, incepem cu o chestie care ma face sa ma intreb cum va arata AC/DC peste 20 de ani. Unii dintre voi probabil se gandesc deja la semne ca asta +, dar va zic eu ca australienii aia nu mor cu una cu doua. Sau poate ar trebui sa ma intreb cum va arata urmatorul Guitar Hero de pe Wii? Cert e ca viitorul corzilor e touchscreenul. Uite-l!

Pentru ca multi se gandesc acum la mici excursii, calatorii, planuri de sarbatori, m-am gandit sa-ti recomand un hotel. Ti-as recomanda si o camera, dar nu prea reusesc sa ma hotarasc asupra uneia. M-ar ajuta mai tare daca as putea ca intr-un sejur de vreo 5-6 nopti sa schimb camera in fiecare zi. Sub deviza: “Toilet. The final frontier.” comes Wonderlust Hotel. Enjoy your stayin’! :)

Si pentru ca tot postul de azi este sub semnul dubiilor am si la final o dilema. Am doua clipuri ce ar fi de vazut, dar nu stiu pe care sa-l pun. Intrucat am gasit un clip despre Craciun, dar mai e pana la Craciun, vi-l servesc pe celalalt. Pe un platouas, vine o expozitie de arta cu un singur obiect: Kinetic Art – Dynamic Structure 29117.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kaO3Jp2O39g]

Sa ai o zi in care traficul sa fie ultimul lucru la care te gandesti!

PS: In cazul absurd in care va place ce-i mai sus, nu ezitati si share, rate and comment. Aveti si butoane pentru fiecare. :)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Friday Special-ul…

 1. Cristian Cartzu says:

  Cred ca incep sa devin fan al blogului tau. Great post today!

 2. uma says:

  Andrei, pot continua comentariul tau cu:
  It’s like rain on your wedding day
  It’s a free ride when you’ve already paid
  It’s the good advice that you just didn’t take
  Who would’ve thought… it figures
  eu nu vreau sa ma imaginez pe mine peste 20 de ani, oare ce va mai fi peste asa mult timp? cred ca este o idee pentru un alt gand de dimineata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *