Am o usoara…

… nedumerire. Daca sunteti draguti, stiti cumva cine a comandat primavara de Craciun? Daca da, puteti sa ii spuneti ca a venit si ca e imprastiata peste tot. Sa o ia acasa, daca nu e prea complicat.

Ieri au fost 10 grade in Bucuresti. Am mers pe la pranz in pulover. Si ma simteam cam ciudat sa fiu intrebat de niste baieti in piata daca nu vreau un brad si eu sa fiu tentat sa ii intreb daca au si ghiocei. Puteti sa spuneti ca sunt old fashion, dar mie iarna imi place cu zapada si frig asa cum vara imi place cu soare si cald. Gresesc?

Si da, uitasem. Multumesc RDS pentru lipsa internetului din aceasta dimineata. Sper ca Mos Craciun sa vina si la ei, cu pauze.

Sa ai o zi de iarna frumoasa!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Am o usoara…

 1. madellaine says:

  ei ,hai!
  daca tot nu e iarna cu zapada, macar soare (pe strazi si in suflete) sa fie! Stiu ce crezi….sunt egoista si ma bucur de acest soare, data fiind starea mea! recunosc, si d-asta!
  dar, intre plaoie de iarna si soare de iarna….optez pentru a doua varianta!!!
  cat despre RDS…aceleasi urari si de la mine, pentru stimabilii furnizori!

 2. adina says:

  Ha ha … Nu mai aveau zapada. Lasa ca am facut eu comanda speciala pentru ziua mea :D …

  Cat priveste RDSu’, nu stiu in ce mlastina locuiesti tu, dar la mine merge brici netu’

  • Bine ca esti nascuta iarna, ce sa zic! Cat despre mlastina mea este una in care RDS-ul are probleme de concentrare. Daca sta mai mult timp conectat oboseste si se opreste din proprie initiativa. E drept ca eu nu intentionez sa tai pe nimeni cu internetul, lucru care vad ca la tine este criteriu de evaluare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *