Pentru cine…

… a sarbatorit cum si-a dorit intrarea in noul an, dar si pentru cine a fost un pic dezamagit de cum s-a petrecut. Pentru cine a topait toata noaptea pe muzica buna, dar si pentru cei care au topait toata noaptea fara sa fie nevoie de muzica. Pentru cei care au incercat ceva nou la cumpana dintre ani, dar si pentru cei care au mers la sigur. Pentru toti care au fost alaturi de prietenii lor, dar si pentru cei care au fost departe. Pentru toti cei care au avut familia aproape, dar si pentru cei carora familia le-a lipsit. Pentru toti cei care au intrat si azi sa citeasca gandul de dimineata, dar si pentru cei care il vor citi in zilele ce urmeaza. Pentru toti cei de mai sus, dar si pentru cei pe care nu i-am nimerit: La multi ani, dragilor!

Sa aveti un 2011 cel putin mult mai bun decat 2010.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Pentru cine…

 1. Mimi says:

  Sa avem un An Nou de exceptie cu totii! La multi ani fericiti!!

 2. Adina says:

  La multi ani!

 3. valene says:

  La multi ani, Ardeiule! si sa ai parte de mai multe bucurii in anul asta, si liniste sufleteasca…

 4. Roxana says:

  La multi ani Andrei!Multa multumire si liniste sufleteasca, impliniri personale si profesionale, asteptari realiste, iubiri sincere, provocari reusite si lectii de viata pline de semnificatie!:)La cat mai multe ganduri de dimineata si in 2011!!!

  • uma says:

   La multi ani si la mai multe zambete in 2011! subscriu la ce a zis Roxana pentru ca daca tu vei avea provocari reusite si lectii pline de semnificatie atunci ne vom imbogatii si noi prin gandurile tale :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *