Ca si in…

… 2010 am inceput anul cu un film, la cinematograf. Atunci era cam asa. Azi a fost cu un “plus”, ca-n reclama.

Am inceput cu un bowling, la care adversarii au jucat slab, asa ca am castigat. Apoi a urmat un proces decizional complex ce a inceput de la “Megamind” si a culminat cu “Green Hornet“. Cum asta nu era pe ecrane, am ramas la “Tron“, la care am adaugat un twist: VIP tickets. Te simti VIP? Nu. Dar te simti civilizat. Plusul este la abordarea serviciilor si nu la calitate neaparat. Excluzand mancarea si snacks-urile incluse in pretul biletului si servite tip open-bar, ar fi de remarcat niste plusuri considerabile la sali: proiectia foarte buna si fotoliile cu pozitie adjustabila. La acestea dinurma mi s-a parut un pic rigid suportul pentru picioare.

Filmul? Pentru ca nu stiam nimic despre el, nu vazusem trailer, titlul nu-mi spunea nimic, am sa-l introduc cam asa: un SF plin de lumini, un 3D care nu te da pe spate si o poveste destul de uzata in ultimii 10 ani poate: lume paralela, de data asta digitala. Desfasurarea actiunii: previzibila. Calitatea povestii: medie, pentru ca in niciun moment nu am ridicat spranceana a surprindere. Poate doar cand a aparut in peisaj Olivia Wilde pentru care aveam deja un oaresce crush din seria tv House MD.
Concluzia: un film ce merita vazut, insa daca e sa fie la cinema, mergeti la unul mai ieftin. Mai jos si trailerul, ca sa nu mergeti ca mine… clueless.

Sunt curios ce va urma. La 2011 ma refer :)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Ca si in…

  1. Pingback: Gandul de dimineata » 2011 a fost in an prost pentru Hollywood – Captain America

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *