Voi spune…

… chiar de la inceput, ca sa nu existe dubii sau sa fiu inteles gresit: Nu dati banii si nu pierdeti 2 ore din viata pentru The Green Hornet. Explic imediat.

M-am dus din cauza trailerului. Inca o teapa! Trailerul vorbeste despre un film misto, de actiune, cu oameni normali ce hotarasc sa devina niste vigilante ai LA-ului si sa ajute semenii aflati in necaz. Recunosc si asta este o poveste lame, dar este o poveste clasica pentru genul asta de subiect. Spre exemplu Daredevil mi s-a parut fain realizat. The Green Hornet insa, a parut ca a fost examenul de amatori pentru scenariu si regie. Incalcit scris, cu glume proaste, situatii idioate chiar si pentru copii. Joaca insa Cameron Diaz, veti spune. Si da, imi este tare simpatica, dar si George Clooney a jucat in Americanul, o alta prostie de film (despre care am scris revoltat aici). Ambele au in comun faptul ca oameni s-au ridicat de pe scaun si au plecat. E si 3D. Putea sa nu fie. Nu exista efecte spectaculoase 3D, desi tot filmul e plin de efecte… cheap, si nu in sensul de necostisitor. Bugetul filmului a fost de 120 de milioane de $.

Simteam ca trebuie sa va avertizez. Si am facut-o! Ah, era sa uit. Hollywood Multiplex nu mi se pare de recomandat pentru proiectiile 3D. Pare ca l-au adaptat din mers si nu a iesit decat o peticeala.

Sa aveti o duminica cu filme bune.

PS: la review-urile de filme pun si trailerul de obicei. Acum nu am sa-l pun, pentru ca s-ar putea sa va pacaleasca si pe voi si sa va vina vreo idee.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Voi spune…

  1. Alex says:

    Inca o duminica fara serialul despre Romania…

  2. Alex says:

    Domnu’ Andrei, stiu acest lucru. Nu a fost un repros, ci doar o observatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *