A existat o perioada…

… in liceu in care din intamplarile gastii de colegi din care faceam parte se putea face lejer un serial cu episoade de 22 de minute cum sunt toate sitcom-urile haioase de la tv. Ma rog, la tv la ei, ca la noi nu se mai concentreaza nimeni sa aduca un serial bun din moment ce au narcise salbatice si manelisti la indemana.

Era o perioada foarte haioasa si parca toate intalnirile noastre aveau ca scop sa glumim si sa ne facem sa radem unii pe altii si din atata exercitiu ieseau lucrurile cum trebuie. Sigur ca profii de mate ar fi fost invidiosi sa vada cu cata seriozitate ne pregateam pentru a face misto si a obtine un ras sincer de la ceilalti. Nu mai zic de energia pe care o depuneam pentru a smulge un zambet de la o fata.

Un episod misto ar putea fi si cel de azi in care eu am fost solicitat de un coleg de liceu sa il ajut cu un transport de nou nascut, cu tot cu mamica de la spital acasa. Mi-a placut foarte tare cum a pus problema acum vreo saptamana cand mi-a povestit despre acest lucru si mi-a adus aminte de liceu, de momentele alea in care incercam sa pregatim ceva in cele mai mici detalii si tot degeaba. Acum insa suntem maturi, ne pregatim la fel de mult, insa sansele sa iasa cum trebuie sunt mai mari. Ne-a mai trecut din emotivitate, timiditate, stangacie si ne-a crescut un pic nivelul de implicare rationala in ceea ce avem de facut. Sper.

Nu mi-as dori sa am neaparat ceva de povestit maine despre asta, dar chiar si serioasa povestea cred ca va avea un locsor in gandul de dimineata.
Sa ai o zi plina de responsabilitati in premiera. Vei simti ca traiesti, ai sa vezi.

PS: Sfat: nu iti updata blogul in timp ce windowsul isi face propria actualizare. Nu te va lasa sa faci mare lucru si va dura vreo ora toata treaba. :(

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to A existat o perioada…

 1. Carmen Dragusin says:

  Dragul meu
  Treaba noastra cea mai importanta atunci era sa radem si ne luam jobul in serios. Iti amintesti cand te-am impins pe scari si ti-am “entorsat” piciorul? :)))) Atunci ai smuls mai mult de un zambet de la mine: ras in hohote apoi o usoara teama ca ti-am rupt piciorul… clasa a V-a coboram la ala de sport :D.
  Si as vrea sa iti faci timp sa mai smulgi un zambet si de la mine cat de curand :).
  Cine a nascut? Lucian?

  • Da. Asa era. Ma rog, nu cred ca era clasa a 5-a, ci a 7-a, dar… da. O rostogolire de vreo 6-7 metrii pe trepte nu se uita. :) Ma bucur insa ca te-am facut sa razi desi eram un pic preocupat de cum sa fac sa nu-mi rup mare lucru. >:-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *