Nu stiu exact…

… cum te poate lua o zi de luni prin surprindere, dar asta parca a reusit sa-mi faca un ‘bau’ mic la un colt de ganduri. Acum ca mi-am revenit din sperietura, pot sa ma plang linistit de o mica febra musculara.

Aseara credeam ca va fi una generala, dar deocamdata nu se simt dureri decat in zona omoplatilor, a antebratelor si un pic la bicepsi, semn clar ca acolo-s niste lipsuri. Si ar mai fi o mare vanataie pe coapsa dreapta, exact pe un muschi al carui nume nu-l stiu. Pe Wiki zice ca s-ar numi Vastus Medialis, deci… ala. Excursia de ieri de la Brasov a fost una cu multa activitate fizica si iar am ramas cu o restanta la capitolul parcurgerii unor trasee din Aventura Parc. 2011 este lung insa :).

Este o saptamana la fel de aglomerata ca si cea trecuta, lucru bun de altfel, dar aceasta se va termina cu revederea unor colegi si cu ceva distractie prin zona Sibiului. Azi nu va mai spun decat ca Green Bay Packers a castigat Superbowlul si ca din seria de spoturi de aici… as ramane cu unul singur, de mai jos, care mi-a placut, desi recunosc ca si Bridgestone, Doritos si Chevrolet au fost branduri haioase si creative.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EMKlUHu0kHE]

Zi desteapta!

PS: era sa uit ca si Eminem ft. Chrysler mi-au placut. Mai mult pentru copy.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SKL254Y_jtc]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Nu stiu exact…

  1. Cristian Cartzu says:

    A fost ceva mai putina nebunie anul asta cu Superbowl-ul aici. Oarecum asteptat. Iar momentul care a pus un pic capac este greseala Christinei Aguilera de la intonarea imnului. :)) Unii sunt foarte ofticati pe tema asta. Cand ma gandesc cate frustrari erau si in Romania dupa revolutie cand se mai gresea imnul la vreo intrecere pe afara si-l puneau pe ala cu 3 culori :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *