Ieri am avut…

… o discutie cu cineva despre promovare online, despre Facebook, despre Twitter si alte astfel de chestii “la moda” in online. Dupa prima fraza mi-am dat seama ca vorbeam limbi straine. Am aflat apoi ca nu avea cont pe Facebook, Twitter sau orice alta astfel de retea.

Eu m-am simtit un pic ciudat, pentru ca mi se parea foarte comun subiectul si foarte natural sa ai aceste conturi, daca nu amandoua macar ala de FB. Interlocutorul s-a simtit ciudat ca nu are si probabil i se parea ca a ramas in urma timpului, a imbatranit prematur si nu mai era la curent, vorba bunicului meu, “cu tineretul de azi”.

Totusi nu cred ca vreunul din noi are dreptate. Eu am terminat liceu de informatica pe vremea cand inca mai puteai incarca compilatoare de pe casete in memoria unor HC 90-uri sau Cobre. In a doua parte doar am inceput sa butonam mai intai un Windows 3.1 si Windows 95. Pentru celelalte clase, noi eram freaksii, ca vorbeam de programare, jocuri, aplicatii. Ori intr-o vreme in care o proportie covarsitoare a oamenilor de business folosesc calculatoare, aplicatiile nu ar trebui sa genereze frustrari ca nu sunt cunoscute. Nu vad obligativitatea unui cont de Facebook, desi recunosc ca ii vad utilitatea si recunosc meritele unei idei geniale.

O zi de joi care sa anunte un weekend prea bun! :)

PS: In vremurile noastre, un pusti care prezinta stirile intr-un mod foarte dinamic si destul de haios, face 1 milion de view-uri pe net in 3 zile. Recunosc ca si mie imi pare un pic cam freaky, dar cam astea-s vremurile. Pe Philip DeFranco il vedeti mai jos.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=foa132K_-DM&feature=topvideos]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *