-3 grade se…

… inregistrau la ora 8 la Cluj, iar maxima zilei nu va depasi valoarea de 0 grade Celsius (cu +). Singura caldura a zilei va veni din iubirea indragostitilor care azi, de Valentine’s, se iubesc mai mult ca niciodata. Programat.

Sunt tare curios daca, statistic vorbind, in noaptea dinspre 14 spre 15 Februarie se intampla mai mult sex decat in restul noptilor. O fi in realitate ca la serialele alea faine in care ziua de sex este Joia + sarbatorile legale si bonusurile trecute in calendar? Dar nu stiu de ce vorbesc eu despre sex de Valentine’s Day, cand de fapt azi, dovada de iubire se masoara in trandafirul, bomboanele, cina, filmul (sper ca nu ca nu exista vreun barbat care isi spune ca mersul la film este o seara speciala. Daca da, you ain’t getting a thing tonight, my friend!). Cel putin asa vezi in toate anunturile, spoturile, printurile… “Ia-i o canapea la oferta speciala de Valentine”. O va folosi cu siguranta si n-ai s-o mai ridici de la televizor niciodata, dar va stii ca e de la tine. Si aici nu fabulez, chiar am vazut oferta speciala la mobila pentru ziua astora de se serbeaza azi worldwide. Si-n benzinarie era un raft special. Aici chiar sunt de acord ca daca ai ajuns sa-i iei ceva de la benzinarie pentru Valentine’s Day, chiar ca nu meriti niciun special treat.

Una peste alta, nu-s anti-Valentine daca nu ma calca pe bataturi, dar sfatul este acelasi din fiecare an: “iubeste-o, mah, si maine!”. Dar nu in ideea de “si maine e o zi”. Daca are toti piticii in ordine (pe creier), va aprecia mai mult consecventa decat gestul disperat de indulcire si poza asta a ta de “sensibil si dragut”, facuta pentru ca asa a zis la tv.

Intrebari? Daca nu, hai! Zi buna sa fie!

PS: in cazul in care exista dubii, discursul de mai sus vizeaza mai tare vinovatii, decat cele mai frumoase fiinte din existenta noastra trista. Acestora din urma nu am sa le spun ceva deosebit in asa o zi importanta, decat ceea ce spun si in restul de 364.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to -3 grade se…

  1. Teodora says:

    :) Agree.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *