Inca o data…

… un film mi-a servit o lectie frumoasa despre viata, sacrificiu si progres. Iar filmul a fost inspirat dintr-o poveste reala, deci… se poate!

Poate cel mai important lucru ce ar trebui retinut este faptul ca lumea n-ar fi ajuns unde a ajuns daca nu ar fi existat oameni care ar fi crezut foarte tare in ceea ce faceau. Oameni care sacrificau totul in unele cazuri pentru niste idealuri ce pareau intangibile pentru ceilalti. Oameni ca ei, si-au dedicat in unele cazuri intreaga viata urmaririi unei singure idei, idee care pana la urma avea sa intre si sa schimbe istoria. Acesti oameni de multe ori, din invidie si egoism as zice eu, au fost marginalizati de catre contemporani in multe randuri trebuind sa duca un razboi paralel si cu societatea nu numai cu problemele clasice generate de ceva ce urmeaza a fi descoperit.

Un film ce trateaza excelent un astfel de caz este si Flash of Genius. Povestea este a unui american din Detroit ce reuseste sa puna cap la cap o solutie pe care multi din industria auto o cautau. Scenariul e bine scris, jocul actoricesc exceleaza si el in unele momente, iar povestea… povestea face toti banii. Poate fi un ghid perfect despre ce ti se poate intampla si care-ti sunt hopurile si ispitele in cazul in care esti pe cale sa intri in istoria omenirii.

Sa ai vizionare placuta, in cazul in care te-am facut curios, sau spor la lucru in cazul in care vei intra in istorie!

 

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *