Clujul este un…

… oras frumos, dar a cam trecut iarna peste el. Carosabilul si soferii au avut cel mai mult de suferit din aceasta cauza. Au aparut multe gropi si denivelari, fata de cum mi-l aduc eu aminte, iar soferii… nu mai semnalizeaza.

Iar asta cu semnalizatul, daca o zic eu care conduc in Bucuresti, va dati seama ca este o chestie destul de deranjanta. In rest toate bune si frumoase. Am cautat si un Burger King acolo, dar n-am gasit in Polus Center. Poate daca ia campionatul CFR-ul, cine stie. Despre Cluj pot sa-ti mai spun ca am luat in calcul recomandarile facute de Tudor Galos si am stat la Hanul Fullton. Aproape de centru, camera curata si dragut amenajata, apa calda era punctuala: venea cand o chemai ;). As avea de sugerat ca micul dejun sa-l iei in alta parte, din cauza pretului cam mare pentru un mic dejun (35 de lei/pers). Un lucru ciudatel care mai poate fi imbunatatit este accesul in parcarea interioara a hotelului. De fiecare data la intrare sau iesire trebuia sa vina receptionerul sa-ti descuie portile. Una peste alta, este o solutie viabila pentru un buget civilizat acest Han Fullton, la 170 lei/dubla/noapte. Ah, vedeti ca-s doua Fullton.

Si ca tot vorbeam de gropi, am gasit si in Sibiu, ce-i drept mult mai putine, dar in Sibiu chiar nu ma asteptam. Si ca la fiecare intoarcere, pe autostrada pe mine ma ia somnul. M-a luat si aseara si am incercat sa lupt, cu apa rece, cu vorbit la telefon, cu deschis geamul pana mi-a inghetat urechea… dar nimic. Asa ca am tras la o benzinarie si m-am motait vreo 20 de minute. Apoi a fost ok. :) (culmea e ca mai aveam doar vreo 20 de km pana la Bucuresti).

Incep treburile de Bucuresti, azi, asa ca va doresc o zi cu spor si nervi tari!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *