Daca as fi…

… fost foarte preocupat de titluri pentru postarile mele de pe blog, cea de azi, s-ar fi chemat “Dupa 10 ani”, parafrazand un pic romanele lui Alexandre Dumas. Fara titlu insa, subiectul postarii ramane acelasi si anume ce am inteles eu dintr-un club la aproape 10 de ani de perioada in care frecventam mult mai des astfel de locatii. :)

Prima observatie, vine de la usa. Costul intrarii este de fapt o consumatie minima, in cazul de fata de 30 de Lei. Bodyguard-zii sunt la fel de pampalai si abrupti in comportament, insa parca un pic mai atenti. Ajungem astfel inauntru. Aici am putut observa ca spre deosebire de acum 10 ani cand fetele mergeau de obicei insotite la club, acum 70% erau fete. Semne bune de altfel. Totusi nu am putut sa nu observ si ca nu exista niciuna (si am avut un punct de observatie foarte bun, de la etaj) cu parul ondulat sau cret. Pe semne ca exista o regula noua cum ca la club intri cu parul intins sau nu intri. Usor monotona privelistea din acest punct de vedere.

Am observat si introducerea unei uniforme, tot pentru fete. E drept ca nu parea atat de obligatorie. Rochita ori era mulata si scurta, ori n-avea spate si o buna bucata din decolteu. Puteai alterna cu pantaloni si o bluza cu aceleasi caracteristici. Musai negre. (who died?) Dansul, care parea normal la varsta lor, (old Laurentiu Dutza joke) era si aici dupa niste reguli stricte. Mainile se misca cel mai mult, de regula circular si la sincron cu soldurile ce se misca unduitor. Aici am observat si 3 domnisoare care pareau profesoare. Caro Emerald si A night like this nu a lipsit din playlist, insa in lipsa unui remix cu bum-bum, sa vezi confuzia dracu ca nu se mai sincronizau miscarile si toate aratau de parca le furase cineva un pas.

DJ-ul am observat ca vorbeste in continuare pe piese, doar ca asta alterna romana, cu italiana si franceza, semn ca la scoala de invartit discuri limbile straine sunt obligatorii. De obicei in cazul DJ-ilor si a limbilor, acestea din urma erau… subintelese. Un prieten ce stia DJ-ul in cauza m-a avertizat ca va pune si manele. Pana la ora 3.30 nu pusese, deci am plecat la timp. In rest, esenta cluburilor a ramas aparent aceeasi: mergem, bem, ne zbantuim, legam tigarile una dupa alta, scoatem pieptul la inaintare (in cazul fetelor), muschii la vedere (in cazul baietilor), deci… o socializare usor standardizata cu usoare accente de expozitie carnala. Deci, it was fun.

Duminica e pentru mers la biserica! Asta daca nu dormi dupa ce ai fost in club.

PS: Clubul vizitat, ce a fost folosit ca referinta in analiza de mai sus este The Office Predeal, iar DJ-ul rezident pare sa se numeasca Pascal. Acum 15 ani era doar un limbaj de programare pentru mine.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Daca as fi…

  1. ana says:

    cred ca asta este motivul pentru care nu merg nici eu prea des in cluburi de genul asta; in cluburile cu muzica “retro” primesc si cu par ondulat :)

  2. Clod says:

    Stiam eu ca nu ratez nimic :) M-am distrat copios citind descrierea destul de detaliata si personalizata …si revenind la lucruri mai d’ale varstei nostre ;) iti recomand clubul A’live din Bucuresti. A fost o surpriza minunata sa il descopar, are muzica excelenta, trupa Pasager in we din cate am retinut eu, diverse concerte live si tinuta este la alegere, dar prodominant rock, chiar daca mai glamour pe alocuri :))

  3. Vigo says:

    Interesant subiectul ales si foarte bine descris. Totusi nu ne ai spus nimic de dansatoare si barmani si sa stii ca in alte tari bodyguarzii sunt si mai brutali. Pascal nu e un DJ batran? Dupa nume pare a fi acelasi cu cel care punea muzica in Office Bucuresti acum vreo 10 ani

    • Ai dreptate. Despre barmani n-as avea ce sa zic. Caipiroshka pe care am baut-o nu era cea mai buna, deci nu m-au impresionat. Si nici cele 2 dansatoare. Pascal a fost trimis din Office-ul bucurestean la statiune, la tratament si relaxare.

  4. Pingback: La #cafea 20.02.2011 « La Dragu`

  5. Teodora says:

    :))))) Cu siguranta acest post trece pe locul intai apropo de ilaritate… ;)

  6. Pingback: La #cafea 20.02.2011 | La Dragu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *