Cum as…

… putea posta aici, daca nu am conexiune la internet? Iata o problema la care nu am gasit raspuns inca, problema ce explica si intarzierea postului de azi. Moment in care, in mod obisnuit, tin sa le urez numai de bine prietenilor de la RDS care fara exceptie imi fac viata mai antrenanta generandu-mi noi obstacole peste care trebuie sa trec. Revenind la postul obisnuit el ar incepe fix cum s-a vrut si ciripitul de pe twitter de aseara: Concertele BIMS (a se citi Butterflies in my Stomach) sunt de fiecare data speciale. Spre exemplu, aseara, in club Control, pentru a simti mai bine atmosfera Bujor Stoicovici a coborat in mijolocul publicului, cum arata si imaginea alaturata.

Ce a mai fost special aseara? E pentru prima oara cand merg in Control. Ca multe cluburi din Bucuresti, dupa ce intri te astepti la o bomba. Well, it’s not! Inauntru decorul este de club de acest tip, decoratiunile sunt un pic mai ieftine pentru a crea o anumita imagine, dar nu s-au zgarcit prea tare la echipamente, atat cele de bar cat si sonorizare. Sunetul a fost curat chiar si la concert, cu observatia, devenita deja regula din pacate: vocea este foarte jos in timpul cantarii motiv pentru care nu la putine piese, nu intelegi o boaba din versuri, ba mai mult ai senzatia ca te uiti la un clip fara sonor. Aici nu e vina clubului. Si ca tot am vorbit de cluburi, cum te manifesti in acest weekend? Raving or behaving? (expresia apartine dj-ului BBC Annie Mac)

Iti doresc o vineri cum trebuie!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Cum as…

  1. Ana says:

    mai ce carcotas esti :)

  2. Clod says:

    Pai daca nu ai vrut sa mergi in Control cand ai mai fost invitat…;) am mai auzit de BIMS dar inca nu i-am auzit; poate dai si tu un semn cand se mai manifesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *