N-am avut o…

… copilarie nefericita. Ba chiar din contra as putea spune. Am facut multe dracii tipice pentru acea perioada. Regret poate doar ca nu am fost in mai multe tabere, dar… nah! Asa a fost situatia.

Am avut cam tot ce le-am cerut la ai mei. Ma rog, mai putin o semicursiera ruseasca (erau la moda pe atunci), dar i-am inteles de ce nu mi-au luat asa ca am strans eu vreo 2 ani bani si mi-am luat singur :). Am avut si papusi, desi nu stiu cat de inspirat am fost sa spun asta in mod public. Ai mei asteptau o fetita si n-au putut sa returneze la magazin (probabil). Sau asa mi-oi fi dezvoltat eu si sensibilitatea de care dau dovada cand nu chinui animale. Cert e ca de una nu m-am atins. Dar cealalta, un maimutoi de carpa pe care-l botezasem Toto, a indurat multe. Cu succes, semn clar ca daca vrei sa faci o jucarie carpa este materia prima ideala. Inainte sa va marturisesc ce n-am avut, nu mi-a trecut prin cap sa fac singur si nici ai mei parinti nu au prestat in aceasta directie, va mai spun doar ca la vremea respectiva, lumea in ansamblul ei avea si alte preocupari, un pic mai importante, decat facutul jucariilor. In mod logic, noi, kinderi creativi, ne ca faceam jucarii din orice.

Si acum momentul adevarului. Asta chiar mi-a lipsit in copilarie, dar punand-o pe blog, cu aceasta mentiune de regret, promit ca atunci cand va fi cazul kinderul meu se va bucura de asa ceva in fata casei, in spatele blocului, in curtea vecinului…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4TjuXWAfAEs]

Sa aveti o zi in care ceva ce v-ati dorit sa va faca o vizita. Macar in gand.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to N-am avut o…

  1. Cristian Cartzu says:

    Ce tareeeeee! Si mie mi-a lipsit asa ceva!

  2. Ionut Dragu says:

    Niciodata nu este prea tarziu. Care se baga la un derdelus ?

  3. Pingback: La #cafea 24.02.2011 « La Dragu`

  4. Iulia says:

    Yo zic ca te-a influentat vremea de afara. Da’ stii, nu tre sa fii kinder ca sa faci asa ceva in curte, in spatele blocului, wherever. Strangi cativa prieteni si te pui pe treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *