Nu-mi place expresia…

… “in primul rand”, dar vreau sa va spun inca de la inceput ca pentru un moment in ziua de ieri am devenit extrem de melancolic, gandindu-ma la o ninsoare de acum cativa ani, o ninsoare care avea sa aduca multe momente frumoase. Acum ca v-am zis, continuam cu Friday Special.

Nu stiu despre voi, dar pentru mine este pentru prima oara cand privesc un paianjen in ochi. Sper sa fie si ultima oara sau eventual si singurul mod. Nu stiu ce aparate au folosit baietii (/fetele, desi ma indoiesc), dar sa le traiasca macro-ul.

Aveti aici si toata colectia.

In cazul in care mai e cineva pe receptie dupa fotografia de mai sus, va propun o inventie locala. M-as duce oricand la birou cu asa ceva. Este meritul lui Justin Capra, un domn foarte roman si foarte logic si creativ la baza. Am putea sa-l trecem pe lista de mandrii nationale, asta apropo de serialul despre Romania. (v-am mai zis, dar repet: Duminica avem un guest post cu viziunea unui om plecat de 15 ani din Romania). Revenind la transportul nostru, Troty este numele inventiei si merge ca pe roate, electric. Sigur exista si SoloWheel, ce pare mai modern si mai futuristic, dar…

Acum ca ne-am lamurit cu totii ca in viitor nu prea mai mergem pe jos, deci cu totii vom face burta, zic sa ne uitam pentru o clipa, dar doar o clipa la probabil noua gaselnita in materie de jocuri de la Wii. Ii zice Wii-Robot si face multe, cel putin in viziunea celui care l-a creat: Florence Boob (scuze, nu m-am putut abtine sa nu-i dau numele).

Iar pentru final, oameni care inca arata bine si fac din balet (ramaneti la locurile voastre! insist!) ceva ce ajunge sa-mi placa si mie, un oaresce “adversar” al genului. Vorba cuiva: “n-ai gasit podeaua care sa te tina”.

Sa ai un inceput de weekend cu lectiile facute si gata de joaca!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Nu-mi place expresia…

  1. Ionut Dragu says:

    Dacă îți vine să crezi, am reușit să urmăresc tot baletul tău de la acest post :)) NU AM PRICEPUT NIMIC. Am crezut că poate mă prind la final, dar e prea întortocheată acțiunea pentru mine.

    Cât despre troty … nota 10. De abea aștept să se încălzească afară ca să îl scot pe al meu la o tură.

    • Bai, de priceput nu stiu daca aveai ce sa pricepi. E balet, cum ar veni. Dar, ca orice alta forma de arta, cred ca trebuie sa-ti transmita ceva. Mie mi-a placut, desi in mod normal, cum spuneam, baletul is not my thing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *