Mixed feelings I…

… have this morning. Mai intai imi pare bine de Sahtior. Apoi imi pare foarte rau de eliminarea lui Arsenal, desi ambele echipe-mi sunt dragi, iar si mai apoi ma gandesc cat de confuza-mi este parerea despre Rango.

L-am vazut aseara. La Cinema Pro. In primul rand, nu stiu de ce aveam senzatia ca va fi 3D. Nu stiu nici daca a fost filmat in 4K (next gen of HD), dar s-a vazut foarte bine. Am auzit lucruri bune despre el inainte. Am auzit ca Alex Tunaru a scris despre el foarte bine. Am asteptat pana dupa film sa-l citesc si bine am facut pentru ca era un pic prea detaliat.

Muntele zicea pe Facebook despre film ca e unul chiar misto daca esti in dispozitia care trebuie. Mie mi s-a parut de departe o animatie pentru adulti pentru ca toate acele clisee intelepte despre viata, lume, destin nu ar avea niciun sens pentru copii, poate nici pentru adolescenti. In plus de asta imi pare un western bun reloaded. Dar nu as putea pune degetul pe filmul care l-a inspirat. Daca pleci de la premisa ca la animatie trebuie sa razi, nu vei fi dezamagit. E plin de poante faine, iar personajele sunt ele haioase la cum au fost desenate.

Asadar, as zice ca e un film de vazut, cu siguranta.

Sa ai o zi in care lucrurile sa se aseze in ordinea care trebuie.

PS: In cazul in care e cineva care nu a vazut trailerul, il ai mai jos.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=k-OOfW6wWyQ]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Mixed feelings I…

  1. muntele says:

    rango are subtilități grele. mai ales cea cu peștele care zboară, trimitere clară la arizona dream, tot cu depp.

  2. tunaru says:

    Ma bucur ca ti-a placut. Si pe mine m-a incercat confuzia asta. Nici acum nu stiu daca l-am inteles, daca e mai mult sau mult mai putin decat ce am inteles eu din el. Trebuie sa-l mai vad o data, e clar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *