Friday Special nu…

… e special daca nu e vineri. Cum se intrunesc ambele conditii, sa facem din nou o incursiune in ce-i nou, fierbinte, fascinant si bizar.

Incepem usor cu un mic anunt. M-am jucat pe Facebook in ultimele 2 saptamani cu o idee. Imi place cum au reactionat prietenii mei de acolo, asa ca o implementez in blog. Gandul de dimineata va avea si o postare in fiecare seara. Poate sa suna bizar, dar pentru ca un gand sa fie proaspat dimineata are nevoie de un somn bun. Sub eticheta de #sweetlullaby am sa va propun in fiecare seara cate o piesa, incercand sa si argumentez pe scurt ce m-a facut sa o aleg. It’s not about me, it’s about music. Primul episod, in seara asta.

Si ca tot vorbeam de muzica, cu un potential de viral, vine un clip despre orasul Detroit. O oda de 2:34 rostita de Eminem despre orasul sau natal. Semn ca nu uita de unde a plecat. Semn ca orasul ala are nevoie de imagine, semn ca Detroitul are nevoie de un speech de motivare. De ce va propun clipul asta? Pentru ca mi se pare abordarea perfecta cand e vorba de branding de oras/zona/regiune. Sa-ti cada frunzele, nu alta.

Revenim la viral imediat, insa soarele de afara nu ma lasa sa nu va arat o bicicleta. Mai ciudata ea, n-are leduri in bara ca Audi, nu are eleron, dar are o mica inovatie tehnica si ceva personalitate. De vara, deci… design de Olli Erkkila.

Iar daca saptamana trecuta anuntam ca Charlie Sheen face ravagii pe Twitter, ei bine in aceasta saptamana a deschis un nou front. Pe Youtube. Nu el personal, ci niste DJ, dar omul a auzit de fapta si a sustinut-o. Doar 5 milioane de view-uri in 4 zile. Intre timp contul lui de Twitter are 2,5 milioane de urmaritori and it’s going up. Asadar, vira-mi-ar viralul vinerea, e din nou cu el.

Zi semi-superba cu soare intreg.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *