A venit vineri…

… din nou, iar pentru mine e speciala rau, pentru ca se implinesc aproape 3 ani de cand n-am mai racit in halul asta. Dar vinerea, nu este despre mine ci despre ce descopar si impart cu tine.

As incepe cu un scaun, pentru ca daca ar trebui sa tin pe cineva in brate in acest moment as tipa un pic de durere. (da, stiu, sunt la fel de curajos ca orice barbat in fata bolii). Se pare ca niste designeri s-au gandit deja la aceasta problema, iar acum exista o solutie de mobilier.

Si daca tot am trecut pe la mobila, hai sa va arat unde as pune acel scaun. Aceasta casa just made my day!

Vestile bune vin si de la Alyssa Milano, care ne-a atras atentia acum cateva ore pe Twitter ca exista un nou Einstein. Ce mi se pare foarte important pentru ca acest subiect sa devina popular, este sa nu asteptam sa albeasca in cap si sa aiba o freza valvoi pentru a il indragi pe pustiul asta. Il cheama Jacob Barnett, are 12 ani, lucreaza la o noua interpretare a teoriei relativitatii si are un IQ de 170. Restul il cititi aici, si credeti-ma pe cuvant: merita!

La final am sa va las cu un clip, mai vechi, dar care subliniaza niste clisee din advertising, care cred ca sunt in continuare privite ca reguli. Parerea mea? Advertisingul n-ar trebui sa aiba a face cu cliseele.

Sa aveti o vineri cu sanatate si spor!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to A venit vineri…

  1. adina says:

    Asa ziceam si eu despre racit, remember?

    Wow … casa e superba

  2. Cristian Cartzu says:

    Scaunul ala nu-l inteleg. Ideea nu era ca ea sa se aseze la tine in brate, sa te atinga, sa va simtiti unul pe altul? Casa insaaa, vorba Adinei, e wow. Locatia face poate 30%, dar designul e fain. Cat despre Jacob Barnett, atentia publicului de aici este deja concentrata asupra lui. Usor ironic clipul, daca ma intrebi pe mine, dar e tare asta cu “I just put down a mil’ on a TV commercial just to talk to you” ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *