Al doilea weekend…

… foarte frumos din punct de vedere meteo, pentru acest an are o serie de lucruri ce n-ar trebui sa ne scape. In cazul in care nu participati cu bicicleta la niciuna din turele ce s-au tot anuntat prin diverse medii (cele mai multe eu le-am vazut pe Facebook), si o plimbare simpla, in parc ar putea sa va ajute. Recunosc ca sunt foarte gelos pe cei ce ies azi din casa. La mine viroza nu se da batuta, asta ca un update personal.

Apoi, ar fi meciul Romaniei cu Bosnia. Stiu ca intra intr-un mare conflict cu Earth Hour, dar cred ca puteti gasi niste metode de compromis. Important pentru pamant, daca tineti televizorul deschis, este sa va uitati cat mai multi la un singur televizor. Cu restul luminilor stinse. Eu zic ca e de bun simt.

Iar pentru ca maine sa nu va intrebati de ce toata lumea se uita stramb la dvs cand o sa intarziati, pe ici pe colo, zic ca deseara inainte de culcare sa dati ceasul cu o ora inainte. Macar unul dintre ele. In noaptea asta trecem si la ora de vara.

Sa aveti o sambata placuta, la fel ca piesa asta. Ca o joaca puteti sa incercati sa identificati locurile in care s-a filmat. Sunt cateva din Romania.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Al doilea weekend…

  1. uma says:

    cel mai bun gand ever…daca nu citeam cu siguranta ajungeam mai tarziu la serviciu :)))
    insanatosire grabnica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *