Eram foarte…

… hotarat sa scriu un Friday Special. Dar se pare ca nu e vineri inca. Ok. Mai asteptam un pic. Stiu si ce am putea face intre timp.

Invitatia oficiala o gasiti pe Facebook. Acum cateva zile va propuneam chiar si primul lor clip la #sweetlullaby. In seara asta lanseaza primul lor album. Un Magazin de Fluturi, cum il promoveaza. Pentru ca urmaresc trupa asta de cativa ani buni, pot sa va spun ca va fi mai mult de atat. Este un album care iese foarte tarziu, pentru ca oamenii nu au vrut doar sa scoata un album. Este un album muncit din greu, album cu care sper sa aiba succesul pe care si-l doresc, acolo unde si-l doresc. Daca ma intrebati pe mine, BIMS a cantat doar pe unde a trebuit, fara sa coboare deloc calitatea gig-urilor. Nu sunt o trupa comerciala, si nici nu-si doresc asta. Au un public al lor, un public constant si fidel. Am bucuria ca pe cine am dus pana acum la concertele lor, toti s-au simtit bine si si-au pus un semn in lista de preferinte muzicale cand a venit vorba de Butterflies in my Stomach. In seara asta, e foarte posibil sa ma vad cu ei acolo, in Silver Church, nu adusi de mine, ci veniti din proprie initiativa.

Sa aveti o zi buna pana la o seara foarte buna.

PS: Nu puteam sa scriu despre ei si despre un concert fara sa propun si o piesa, nu? Ei bine, sometimes imi place mult sa ascult asta. Imi pare ca si atunci cand sunt mai trist, ma ridica de jos. O recomand pentru ascultare si live, poate chiar in seara asta.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=j7zRDBO0X1E&feature=related]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Eram foarte…

  1. dana says:

    Pai se pare ca ne vedem acolo. Cine nu vrea fluturasi in stomac?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *