Astazi m-am gandit…

… sa va povestesc o drama. Asta dupa ce concertul de aseara, bun in bunul stil Butterflies in my Stomach, dar dupa care m-a apucat asa o tristeteeee.

Sa ma justific? E vineri si-s lipsit de chef. Mai trist e ca-mi aduc aminte de zile ca asta de azi in care cand eram mic de abia asteptam sa ies din casa pentru a vedea ce si cum s-a pregatit. Era 1 aprilie si nu era niciunul dintre noi nepregatit. Cheful de glume cred ca-mi lipseste cel mai tare.

Revenind la Friday Special, avem o serie excelenta de spoturi interactive la Skittles, you know, the rainbow and stuff. O sa va placa daca va duceti sa le vedeti pe toate aici. Ah, si folositi-va degetele, ok? Make it count.

Iar daca nu sunteti hotarat ce sa faceti azi la birou, si aveti ceva timp liber, iata un Top 10 al pacalelilor de 1 aprilie la Birou. Ei au spus si Funniest, dar asta noi decidem, nu?

Si ca sa va las cu un mood creativ, iaca inca o piesa de tipul “STOP WAR”. Muzicieni din toate colturile lumii s-au unit si au cantat. Apoi a venit si Bono si a stricat totul. Enjoy!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fgWFxFg7-GU]

Sa aveti o zi cu glume bune. Eu maine o sa va povestesc cum a fost plimbarea de la ora 13 cu noul Citroen C4, castigata pe cerecomand.

PS: Luati in serios doar ce credeti de cuvinta in acest post. Restul ar putea fi o gluma de 1 Aprilie.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Astazi m-am gandit…

  1. Teodora says:

    Si mie mi-a facut net-ul o gluma proasta azi…asha ca nu am chef de ras deloc…
    :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *