Sa o iau cu…

… inceputul. Am cunoscut o doamna. Dar inainte de asta am fost fericit sa iau parte la o actiune de marketing asa cum ar trebui ele sa se intample din ce in ce mai des, daca oamenii de marketing pricep cum stau lucrurile in acest moment. #taxiulCeRecomand, pe numele lui de hashtag de pe Twitter a fost o initiatiava de a introduce intr-un mod foarte persoanal noul Citroen C4 unui numar de 10 oameni activiti in social media. Mecanismul a fost simplut, dar cu o mica scapare. N-am sa vorbesc despre ea acum, ca nu a fost importanta. Trebuia sa-ti anunti “nevoia” de taxi pentru ziua de 1 Aprilie, sa spui in ce interval orar si care iti este destinatia.

Eu am avut ceva timp dupa pranz asa ca la ora 13 eram la locul stabilit unde si ea, venise acolo, calma, placuta, parca un pic mai putin nerabdatoare ca mine. Era normal sa fie asa. Eu propusesem intalnirea. Ea doar fusese de acord. Depindea de mine sa fac o imagine buna. Era foarte moderna ca stil, foarte la curent cu ce sa intampla in lume. Foarte deschisa la nou. A avut grija sa se pregateasca pentru a cuceri. Orice femeie care se respecta cred ca ar face asta. Nu era totusi orice femeie. Era sofisticata, era atenta la orice detaliu. De la tonalitatea vocii, la gesturi, nu a incetat sa ma surprinda nici dupa 45 de minute petrecute impreuna. Avea parca un secret in orice loc m-as fi uitat. Am discutat un pic cat ne-am plimbat. Nu am avut un traseu prestabilit. Pur si simplu ne-am lasat purtati de trafic si de zonele libere. Nu a parut sa o deranjeze. Cel putin nu a lasat sa vada asta. In schimb am putut sa observ ca nu ii plac plimbarile dinamice. La fiecare oprire parca oprea sa se odihneasca. Daca este o obisnuita a miscarii in aer liber, se pare ca in iarna asta nu a facut nimic in acest sens. Imi parea intr-o nevoie acuta de dezmortire. Ceva parea sa nu fie al ei, in propriile miscari.

Daca ar fi sa concluzionez doar dupa o ora petrecuta impreuna, ei bine este o persoana pe care mi-ar placea sa o mai intalnesc, dar nu stiu daca mi-ar incolti prea repede in minte o relatie de lunga durata. Paream sa nu ne potrivim in anumite aspecte destul de importante. Eu sunt mai spontan, mai impulsiv, mai la limita, ea parea mai organizata, mai asezata, mai cerebrala. Ceea ce nu-i neaparat rau pentru o masina de clasa medie, lansata in 2011. Citroen C4, daca ar fi o femeie ar fi exact cum v-am povestit mai sus. Este insa o masina interesanta pe care ar trebui sa o cunosti personal.

Sa aveti o zi cu intalniri suprinzatoare.

PS: am sa am grija sa va anunt cand apare filmul. :) Pana atunci, iata ce ar putea fi coloana sonora a unei intalniri inedite.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qemWRToNYJY]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Sa o iau cu…

 1. Teodora says:

  Hmmm… Mai ca ma pacalisei… In orice caz…ceva parea familiar in descrierea ta… A fost dragutza sa observ ca…uneori…barbatii sunt atenti la detalii…chiar si cand e vorba de femei… :D

 2. Iulia says:

  Hm, trebuia sa-mi imaginez ca doar un barbat ar putea sa descrie o masina ca pe o femeie. Smooth, real smooth :))

 3. Teodora says:

  andrei bogdan :
  Barbatii, dar Barbatii cu B mare, sunt atenti la detalii. Restul sunt ciutani. Ma bucur ca era sa te pacalesc. ;)

  :)

 4. Pingback: Nu stiam cine… « Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *