Am vazut un film…

… ce capata sens doar daca ai vazut prima parte. Multe trimiteri, multe referiri si in fond, aceeasi poveste. Deci follow-up-ul clasic de la Hollywood. Atat ca povestea acestor doi frati, usor criminali si mai mult justitiari, e faina.

Boondock Saints, partea 1, aparuta in 1999, a fost o combinatie reusita pe atunci de actiune si umor, usor englezesc. Partea a doua, la care fac eu referire, a aparut in 2009, si a cam incercat sa reincalzeasca o ciorba de mult timp racita. Poate si motivul pentru care am aflat doar acum 2 zile ca a aparut.

Ce ar merita retinut insa din acest film ar fi, o data, ca “binili invinge! intotdeauna!” si ca de multe ori, ca sa faci bine, trebuie sa faci rau, ceea ce nu este un lucru usor, mai ales pentru aceia care fac acel rau si trebuie apoi sa traiasca toata viata cu constiinta incarcata.

Aveti mai jos si trailerul, trailer pe care eu l-am vazut dupa film.

Sa aveti o zi cu soare si cu oameni care sa faca, nu sa zica!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=h93ezXUz_iU&feature=fvst]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Am vazut un film…

  1. Alex says:

    Boondock Saints este unul dintre filmele care mi-au placut in momentul in care l-am vazut. Dupa cele scrise de tine, nu cred ca o sa vad si continuarea.

    • Bai, daca ti-a placut mult, poti sa-ti risti 1h30 din viata. I did. Dar nu mi-a placut. Partea a doua este mai degraba o comedie cu pretentii de profunzime psihologica, dar nu e cazul.

  2. Clod says:

    Eu le-am vazut la o zi diferenta unul de celalalt…si sunt perfect de acord; partea a doua e mai mult o parodie (asta ca sa justificam timpul pierdut si faptul ca am tot sperat sa fie mai bun spre final si d’aia nu l-am oprit :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *