Vineri, si asa cum…

… postam aseara pe Facebook, TGIF capata un nou sens, pentru ca aveam senzatia ca iar nu m-am prins ca e vineri si vine weekendul si ma prinde nepregatit. Asadar, ne pregatim de weekend impreuna la un Friday Special cu de toate.

In primul rand, nu uitati, in seara asta este concert Faithless, ultimul concert Faithless, si e firesc ca sa-l vada toata lumea. La propriu. Si la noi este transmis de la ora 0h30 la The Light Cinema, din Liberty Mall. Biletul e 80 de Lei, dar nu stiu daca mai sunt. Verificati singuri, zic!

Continuam cu niste poze. Nu orice poze. Poze din America. Si nu orice poze din America. Ci niste poze din inaltul Americii. Am gasit pe Trends Now o serie Flying Over America. Ceea ce va doresc si dumneavoastra, asa, macar pentru curiozitatea personala.

Pentru ca vinerea aruncam un ochi mai atent si pe la ce fac unii misto pentru publicitate, nici azi, nu vom strica obiceiul. Nu stiu cati dintre voi stiu despre existenta imprimantelor 3D, dar se pare ca sunt la nivelul de Next Big Thing. Astfel ca, niste baieti, de la blablabla.org, s-au gandit sa creeze o oportunitate de comunicare pentru producatorii de astfel de masinarii. Ce a iesit, puteti urmari cu-n click aici cum sa devii propriul suvenir.

La final am pastrat dovada clara ca macaragii e si ei oameni, si cand fluiera dupa femei pe strada nu se aud intotdeauna pentru ca-s sus, in cer, cu o ciocolata si o inteligenta de invidiat!

Sa aveti o vineri in care dusul sa se intample in cada si nu pe strada. Scuze pentru urarea dubioasa, dar am vazut la meteo ca au anuntat “showers” pentru azi in Bucuresti.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *