Aflasem de vineri…

… ca s-a deschis Bike Show. Mi-am zis ca trebuie sa ma duc si eu sa arunc un ochi. Nu ca as fi vrut sa cumpar ceva, doar asa sa arunc un ochi ca sa vad ce mai e nou. Am convenit cu-n prieten ca ne urnim si ne-am urnit. Am ajuns acolo si parca teleghidati si prinsi intr-o discutie am ajuns la poarta.

Am platit 10 Lei intrarea si ne-am dus glont, trecand pe langa un puhoi de lume ce se uita probabil la un cascador moto (n-am vazut nimic, dar dupa sunet asta parea sa fie), am intrat direct in hangar. Am clasificat expozantii dupa 2 criterii: cei ce au investit sau nu in stand si cei ce s-au obosit sa aduca sau nu mai multe modele. Concluzia: e criza. La capitolul imaginea standului treaba a fost trista, dar trista rau. La capitolul numar de exponate s-au remarcat Harley, BMW si un importator de scutere (nu-mi amintesc sa-i fi vazut pe undeva numele scris. Sorry). Subiectiv vorbind, am fost dezamagit de doar cele 5 modele Suzuki.
Preturile motoarelor insa nu pareau de criza. Can-am-ul este in continuare ridicol de scump (au scos o versiunea a Spyder-ului la 22.000 EUR + TVA). Am terminat repede de vazut hangarul asta, in cautarea mai rapida a hangarului de biciclete. Nu l-am gasit. Noroc ca la plecare, chiar la iesire am vazut un biciclist ce se uita asa in zare. M-am uitat si eu si ce sa vezi. BICICLETEEEEE!

Eeeeh, la capitolul exponate, aici aveai ce sa vezi. Macar ca diversitate. Nu au fost prea multe biciclete de top (la performante ma refer) insa preturile celor prezente au depasit de cateva ori 5.000 EUR si in unele cazuri chiar si 7.000. Am vazut niste biciclete hibryd interesante, am vazut multe din carbon, dar si multe variante de biciclete de oras, semn ca intram si noi in normalitate. Mi-a placut teribil un model pliabil de la biciclop. Se numeste Strida si este total diferita fata de cum stiai ca arata o bicicleta. Am simtit lipsa celor de la Surmont care importa Trek.

Sa aveti o zi cu multe ganduri zburatoare.

PS: M-am gandit ca niste imagini nu ar face rau nimanui, asa ca iata niste Franturi de libertate.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Aflasem de vineri…

  1. muntele says:

    mi se pare mie sau honda și yamaha n-au fost?

    și, apropo, îți dai seama de valoarea unui astfel de târg după numărul animatoarelor. și de cât de mișto arată. doar că anul ăsta nici măcar la număr n-au ieșit. de calitate nici nu poate fi vorba. doar așa, vag.

    • Yamaha am vazut cateva. Dar nu semnificativ. Honda, ai dreptate. Nu-mi aduc aminte. Nu sunt un mare fan si poate de aia nu i-am simtit lipsa. Cat despre animatoare, putine, vulgare si cam atat. Plus ca erau prost folosite. Am vazut un stand micut, dar aranjat, cu coaja de copac tocata pe jos, cu un enduro frumos si cu doua fete in rochie business la stand. Ca ghinda-n perete, daca-mi permiti.

  2. Pingback: Gandul de dimineata » Salonul moto – s-a bifat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *