Bunaaaa dimineataaa…

… doamnelor, domnisoarelor si domnilor. M-am intors, dar recunosc, nu m-am grabit. Cum probabil ati aflat, Hristos a inviat! In cazul in care aveti ceva de adaugat pe acest subiect, rubrica de comentarii va sta la dispozitie.

Niciodata n-am crezut ca este suficient de important pentru voi sa stiti ce am facut eu, dar cred ca dupa 2-3 zile de absenta cam asta este protocolul in astfel de situatii, asa ca o sa incep cu ce mi-a placut cel mai tare. Am stat departe de internet si sambata am vazut un super film stand pe un sezlong in gradina, asa cum stateam cand eram mic. E drept ca atunci citeam si stateam la umbra unui visin. Despre film va povestesc in zilele ce urmeaza, cand am sa-i dedic o postare intreaga. Merita.

Am fost la bunici si am fost suficient de egoist de data asta incat sa incui poarta si duminica si luni, pentru a ma asigura ca nu apar vizite neprevazute. Aveam si aveau nevoie de liniste, ceea ce s-a si intamplat. Vremea a fost faina. Doar vantul a adiat in unele momente un pic cam tare, dar in zona Carpatilor de curbura nu mai mira pe nimeni ca bate vantul.

M-am uitat inevitabil si la televizor. La filme si snooker. Si la reclame (telecomanda facea figuri si imi era lene sa ma ridic sa schimb). Iar aici am sa va spun pe scurt cum am constatat eu ca au evoluat lucrurile de cand n-am mai avut curiozitatea sa stau cu ochii in ecran. Se pare ca-s multe metode de a-ti pastra talpa fierului de calcat curata, zice Tefal, ce-a la care s-au oprit ei fiind spalatoria auto. Cu perii. Eu unul, de exemplu, nu-l folosesc decat in casa si am grija unde si in ce calc cu talpa. Si functioneaza. Apoi, aflu ca femeile au imbratisat in cele din urma problema lunara si chiar ies la dans cand vine. Ba mai mult, Always a descoperit ca de fapt atunci este ziua femeii dinamice. Ce sa zic, este un mod destul de bizar de a semnaliza ziua cuiva, bulversant un pic pentru calendarul barbatilor, dar macar este mai usor de retinut acest eveniment. E ziua lor, in fiecare luna. Sper doar sa nu fie nevoie si de cadouri de fiecare data.

Acum ca v-am povestit lucrurile esentiale, va urez sa va fie ziua scurta, mai ales celor de la job, pentru ca stim cu totii ca nimeni nu are chef.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Bunaaaa dimineataaa…

  1. Clod says:

    Buna dimineata si bun revenit ;) ai uitat de nelipsitele si deloc variatele reclame la iaurturi in tara unde toate femeile sunt balonate (vorba lui Exarhu):))

  2. Reclamele la iaurturi nu le-am bagat in seama. Nu mi-au atras atentia prin ridicolul creativ. In schimb mi-am amintit ca am uitat de un spot la un baton fitness. Care promite o slabire in 14 zile daca mananci dimineata si inlocuiesti cu un baton si o alta masa din zi. Batonul este cu cereale integrale si CIOCOLATA. Nu mai stiu pe cine auzeam ca ciocolata de fapt ingrasa. Dar, incercati va rog. Sunt doar 28 de batoane. Ce aveti de pierdut? 14 mese.

  3. uma says:

    :)))) un ras sanatos este bine venit si seara, nu doar de dimineata :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *