#sweetlullaby: In cazul in care…

… inca nu dormiti la ora asta va aduc un lullaby din 1997. Eram ciutan pe atunci si incepeam sa descopar dragostea adevarata, impartasita, matura, alaturi de o domnisoara de la care am invatat enorm. Din nefericire drumurile ni s-au despartit. La acel moment piesa asta mi se parea ca are o incarcatura erotica uluitoare. Nici acum la reascultare, nu-mi pare mult diferit de atunci. Cu un titlu parca predestinat pentru ce tocmai am spus… Delerium si poate cel mai cunoscut hit al lor, alaturi de Sarah McLachlanSilence. Cum va place?

PS: am cotrobait mult dupa aceasta versiune.

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to #sweetlullaby: In cazul in care…

  1. Jteph says:

    Eu ca lullaby prefer Manowar – The Warriors Prayer :)

    • Eheee… e cu 10 ani mai tanara piesa ta, din alte vremuri. Am descoperit Manowar in 1992 si mi s-a parut ca din toate trupele rock pe care le stiam atunci (vreo 10) astia aveau cele mai faine versuri si cel mai misto stil. Comparabil cu Iron Maiden, care-mi placea deja foarte tare. Asadar, respect pentru lullaby-ul tau si somn usor!

  2. Oana says:

    Preferam versiunea mai dinamica. Dar, oricum, vocea tot super este!
    Ma uitam si eu la melodiile postate de tine (de la coada la cap) dar nu am vazut nici o ENIGMA. La cate ambientale ai postat asteptam sa gasesc si o Enigma…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *