In aceasta dimineata…

… am dat drumul la tv. A fost un gest curajos pe care l-am regretat insa in mai putin de 5 minute. Mi-am adus aminte de ce nu ma uit la tv in mod obisnuit.

Am aflat, de exemplu, ca “un taximetrist din Bucuresti a avut o cursa incendiara“. De fapt ii luase foc masina. Recunosc ca m-am gandit initial ca a fost sofer pe una din platformele de la Carnavalul de Rio, dar ala este cu vreo luna si un pic inaintea Pastelui. Stiu de la Mazare, despre care am aflat de la stiri ca vinde cazinoul din Constanta pentru ca n-are bani sa-l intretina. Ma gandesc ca ar putea sa-l cumpere chiar el, daca-si face un pret bun.

Din acelasi grupaj de stiri am aflat ca furtunile au “devastat tara“. Antena 1 si-a construit stirea dupa spusele celor intervievati la fata locului. Astfel, pompierul zice ca au fost afectate 400 de gospodarii in Sacele, langa Brasov, in stire apare “sute de case“. Tot la Antena 1 apa avea 1 metru, in timp ce la PROtv mai scazuse un pic avand doar jumatate de metru. Apoi stirea se muta in Buzau unde DN10 a fost acoperit de noroi scurs de pe versanti, iar in Focsani marul disconcordantei a fost numarul de masini avariate de un acoperis smuls de vant: a castigat Antena cu scorul de 6 la 5.

Nu-i de mirare ca bunicii inca imi spun sa nu umblu noaptea pe strada sa conduc incet sau deloc, pentru ca, nu-i asa, “se intampla atatea”. Cititi o carte! Nimic din ce se prezinta la televizor nu este vital pentru voi. Iar asta imi aminteste de ziua de ieri, cand in apropiere de Deva, traficul a fost deviat cu tot cu mine in el, pe un drum judetean din cauza unui accident. La radio Romania Actualitati, in momentul in care polististul imi facea semn sa schimb directia, un comisar explica in direct, prin telefon, cum ca drumul este blocat din cauza unui accident si ca traficul este deviat. Si atat. Nu a dat informatii despre noul traseu, nu a dat informatii despre bucata (intre ce km si ce km) este drumul inchis. Nimic. Cum m-a ajutat pe mine care eram direct afectat? Cu nimic.

Zi placuta, fara stiri!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *