2800 de km…

… in 5 zile prezinta efecte secundare cu ar fi spre exemplu tendinta de a dormi excesiv dupa. Acest lucru se face vinovat si pentru ora la care am postat azi. :) Ma rog, 6 ore de somn nu e neaparat exces, dar…

Un alt efect secundar poate fi manifestarea bizara de a numara diverse lucruri intalnite pe drum cum ar fi berzele. Pentru amatorii de statistici, am numarat mai exact cuiburile de berze locuite. 89 au fost in total, dar intrucat am calatorit si noaptea aproape in fiecare zi e posibil sa mai fi ratat din ele. Oricum, prezenta a 178 de pasari inalte in varfuri de stalpi pot spune ca a fost un semn bun, cum ca nu toti cei care pleaca din Romania raman afara. Iata ca atatea cupluri se mai si intorc, chiar daca doar pentru vacanta de vara.

Revenind la normalitate, stiu ce am sa fac deseara. Ma rog, stiam de ceva vreme de revansa, dar nu eram sigur ca pot sa ajung. Pentru oricine doreste sa participe, am mai jucat sau nu handbal si are o afinitate pentru bloggeri, ei bine, acestia din urma fac o echipa in aceasta seara, pentru a doua oara si incearca sa-si ia revansa pentru infrangerea la 2 goluri de data trecuta. Daca sunt doritori, anuntati-va aici si poate va pot lua cu masina in drum spre sala.

Sa aveti o zi scurta, pentru ca stiu ca asteptati vinerea ca pe o izbavire! :)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to 2800 de km…

  1. Cristian Cartzu says:

    Mi-ai facut asa un dor de plecat o saptamana cu motocicletaaaa… :( Mai am cel putin o luna jumate de asteptat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *