2 distractii…

… recomandabile pentru o zi de vineri, ambele relaxante, diametral opuse, atat prin locul unde le poti incerca cat si prin natura activitatii, una contemplativa si alta emotionalo-electrizanta. Aseara mi-am satisfacut curiozitatea cu privire la cinema-ul 6D. De unde vine 6-le ala nu stiu insa sa va spun. Pe langa cele 3 dimensiuni teoretic esti “pacalit” cu apa, vant si miscare. La XD Theatrer-ul de la AFI Palace, vantul si apa nu s-au regasit in cele doua filme de 20 Lei fiecare pe care le-am vizionat si “trait”. Primul, mai intens decat al doilea, se numea “Canyon Coaster”, avea 3D-ul mult mai bine realizat, iar asta, daca stai in primul rand (din doua) este foarte ok.
A doua distractie este una mult mai pasnica si anume o expozitie de fotografie online ce are ca tema comparatia dintre prezent si trecut. Mi-a placut ideea, realizarea si locurile alese. Mi-a placut si de la cine a venit linkul. Multumesc, Cristina! Toate imaginile le gasiti aici.

Sa ai o zi in care ideeile bune pentru weekend sa curga fara incetare!

PS: e de preferat ca ideile bune pentru weekend sa nu le ti doar pentru tine. Please share with us!
PS2: nu uita ca postez si in weekend, iar daca stii ca uiti, aboneaza-te la acest blog pentru a primi cate un reminder la
fiecare post nou aparut.
This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to 2 distractii…

  1. ana says:

    Din categoria activitati linistite, si daca esti pasionat de Bucurestii vechi: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro//?page_id=903

  2. @ana – foarte misto initiativa gandita de cei de la http://www.fundatiacaleavictoriei.ro. Daca nu aveam altceva programat m-as fi dus la turul asta.
    Din aceeasi serie, I love that banner (http://gatekeeper.tumblr.com/post/426913922). Misto si descrierea din dreapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *