Intoarcerea in salbaticie.

In ultima saptamana mi-a fost “prizoniera” o Zebra tare simpatica. Tanara, usor naravasa, cu personalitate. Cam cum mi-as dori si o sotie. :) Astazi insa este ziua in care trebuie sa se intoarca la herghelia ei, in salbaticie. Pregatesc o postare dedicata concluziilor dupa aproximativ 1100 de km petrecuti impreuna. Am ce sa va spun, dar nu azi. Azi este ziua in care-mi iau la revedere de la ea si ma grabesc ca ultimele ore petrecute impreuna sa fie memorabile.

Te invit sa-i urezi numai de bine sau ce crezi de cuvinta, iar urarile tale se vor regasi intr-un filmulet ce-i va fi dedicat. Pentru inspiratie poti sa dai click aici si sa o privesti cum astepta ieri cuminte ultimul castigator #TeDucEu.

Nu ezita si nu fi prea lacrimogen. Sunt sigur ca s-ar bucura sa fim optimisti pana la capat. O zi atat cat poate fi ea de placuta. La fel si tie, #ZebraDS3, pe numele tau real Citroen DS3 150 THP.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Intoarcerea in salbaticie.

  1. Ionut Dragu says:

    Dar ai facut ceva kilometrii cu don`soara.

  2. Clod says:

    Ai grija ce-ti doresti…apropo de cum ti-ai dori sotia :P Eu cred ca #ZebraDS3 o sa-si aminteasca de tine si o sa duca dorul stilului de condus si peisajelor pe unde ai plimbat-o, iar apropo de concluzii, mare atentie la filmulet si nu da in vileag toate moacele speriate ale pasagerilor ;)

    • ab says:

      Regarding the wife: that was advertising! :D Daca simte sportiv din tot sufletul probabil ca imi va simti lipsa si ea mie. Daca doar a pozat, s-ar putea sa multumeasca in toate directiile ca a scapat de mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *