Dupa traditionalele…

… 40/44 (am auzit ambele variante) de pahare degustate, lucrurile par mai clare acum. Ma rog, in cazul meu a fost vorba de 2 beri cu niste vechi prieteni, deci notiunea de clar este inca aproape de sensul deja impamantenit. Am citit aseara, sub influenta bauturilor alcoolice ca “gusturile sexuale ale barbatilor se dilata/largesc/latesc cand sunt stresati”. Pentru ca era un articol din The Guardian mi-am inchipui ca sigur are in spate vreun research. Asadar, barbatii considera atragatoare femeile cu trasaturi faciale asemanatoare (se pare ca de barbati am fi atrasi de fapt), iar cand sunt stresati devenim mai toleranti si cu cele ce ne seamana mai putin. Lasand la o parte articolul si concluziile lui, dau scroll si ajung la comentarile cititorilor si nu mica mi-a fost mirarea sa constat ca parerea generala era “this is what you call science? get a life!” Acum nu stiu daca britanicii au strambat din nas pentru ca stirea nu era cu morti, inundatii, tragedii sau nuduri, dar cumva au simtit nevoia sa zica “Hua!” intr-un mod decent si ferm acolo unde este o informatie care nu ne intereseaza. Aceasta stire este neinteresanta din cel putin 3 motive: e greu sa gasesti vreun barbat ce nu este stresat in Romania, e greu de crezut ca daca prezinti acasa “am fost stresat si de aia am ciupit de fund o domnisoara intr-un bar” e putin probabil sa fii disculpat si nu in ultimul rand, ce conteaza de cine ne place noua, oricum femeile aleg, so pick a number and get in line.

O zi fara dureri de cap si mahmureala si brambureala si ameteala!

PS: Sunt 40 sau 44 de pahare? Nu ca ar numara cineva si nu ar uita unde a ajuns dupa primele 20, dar asa pentru cultura generala.
PS2: E cineva interesat despre tipurile de barbati de care sunt atrase femeile stresate? Sun eu la The Guardian.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Dupa traditionalele…

  1. ana says:

    40….deoarece 40 mucenici ai lui Isus au fost martirizati in cetatea Sevastiei :) si nu ciupisera de fund pe nimeni…

  2. adina says:

    ziarele nu stiu despre ce sa mai scrie si sa fie de senzatie … dar cateodata te amuzi de aberatiile publicate…
    nu cred ca avem nevoie de The Guardian sa ne spuna ce barbati ne plac :)))))))))

  3. ana says:

    eu m-am rezumat la mucenicii din coca …. in rest am baut apa :)

  4. ana says:

    da, s-a martirizat si el ieri… din simpatie cu mucenicii s-a chinuit sa joace tenis!

  5. nanook says:

    ha, ha, ha, chestia cu ‘the guardian’imi aduce in minte un banc. ‘un cetatean statea la bar cu mai multe pahare in fata. la un moment dat, se apropie de tipa care era la bar la un scaun distanta si ii spune – nu stiu daca sa mai beau un pahar sau sa te plac si asa…’. the guardian ar putea extinde studiul de la ‘barbati stresati’ la ‘barbati bauti’ pentru ca atunci nu se mai dilata nici un apetit sexual, doar se dilueaza contrangerile sociale.
    si eu stiam de 40 de pahare, dar dupa vreo 20, cine mai poate numara corect? NIMENI.
    iar cu ciupitul de fund, imi vine in minte alt banc: ‘in metrou stateau alaturi un barbat si o tanara. tanara avea fizicul foarte, foarte generos. la un moment dat, barbatul se intoarce catre tanara si ii pune mana pe un san. tanara: domnule, nu ai gasit alt loc unde sa iti pui mana? la care el, privind lung la ea: domnisoara, nu ma provocati!!!…
    o zi excelenta, n.

  6. @nanook domne’, prezenta dvs scrisa aici este de fiecare data savuroasa. ma gandesc sa va co-interesez la un post de editor la acest blog. Haioase bancurile si in tot cu ce am scris azi. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *