Neconcordantele discordantelor.

Nu-i un titlu intamplator. M-am trezit greu. De fapt ma trezesc din ce in ce mai greu de la o vreme. O fi lene. O fi semnul ca trebuie sa-mi modific programul de somn? Cert e ca si azi m-am trezit cu multe idei in cap, dar niciuna clara.

Aseara am fost sa alerg. Pe jos, pentru cine avea dubii ;). N-am mai alergat de mult. Imi place mai mult sa ma dau cu bicla si d-aia. Aseara am facut insa o exceptie pentru ca n-am fost singur. Am fost pe terenul de sport al scolii 190. Cand eram eu mic aia era scoala cu profil sportiv si avea clase de atletism. Acum e vai de mama lui de terenul ala de sport. Tipic. Au niste fasii de tartan pe pista. Sunt insirate asa ca sa acopere toata tura. M-am incapatanat sa alerg pe varfuri permanent si usor fortat. Acum de abia mai stau in picioare din cauza contractiilor de la gambe. Noroc ca nu port tocuri. Si tot aseara mi-am adus aminte de aceasta bucata mica de documentar despre Tarahumara. Un trib de super atleti. Priviti si va minunati.

O zi cu spor si energie.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Neconcordantele discordantelor.

  1. Carmen Dragusin says:

    Deci maine alergam iar da? Lasa ca am purtat eu tocuri si stii ce? Eu sunt ok nu ma dor gambele. Asta pentru ca port tocuri tot timpul :P
    Maine seara, acelasi loc, aceeasi ora? :D Hai ca mi s-a deschis apetitul de alergatura :))

  2. ab says:

    @Carmen I am not fully recovered from this. Discutam, negociem si vedem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *